sobota, 7. januar 2012

Preostali bowli

Do konca college sezone so ostale le še tri tekme, dva manjša bowla in veliki finale za državnega prvaka. O zadnji tekmi več v ponedeljek, danes pa nekaj o teh dveh bowlih.

Danes se bosta v Compass Bowlu pomerila SMU in Pittsburgh. SMU Mustangi so sezono začeli zelo dobro, kasneje pa precej popustili in komaj sestavili spodobno sezono. Pittsburgh Panthersi prav tako ne morejo biti zadovoljni z letošnjo sezono, nikoli niso bili blizu bitke za naslov prvaka Big East.

Pittsburgh je boljša ekipa in pričakujem, da bodo danes zmagali, čeprav je po menjavah trenerjev možen tudi razpad ekipe.

Jutri bo na vrsti še GoDaddy.com Bowl, predstavila se bosta Northern Illinois in Arkansas State. Northern Illinois Huskiesi so skoraj že zapravili lepo sezono pa se potev vrnili v zadnji tekmi in slavili 23-20. Arkansas State Red Wolvesi so sestavili izjemno sezono, izgubili so le dvakrat.

V tej tekmi je možno vse, vendar se mi zdi, da je Arkansas State boljša ekipa, a podobno kot pri Pittsburghu je tudi tu prišlo do menjave glavnega trenerja in veliko vprašanje je, kako bo to vplivalo na igralce.


0 x komentirano:

Objavite komentar