sobota, 17. september 2011

Najbolj zanimive tekme danes

Danes ob 18.00 naprej se bo nadaljeval že tretji teden letošnje college sezone. Tu je pregled najbolj zanimivih dvobojev, ure so po našem času. Brez dvoma je ta teden največ zanimivih tekem doslej.

18.00
West Virginia @ Maryland. Ekipi sta doslej prikazali dobro igro, v kvaliteti obeh moštev velikih razlik ni.

Auburn @ Clemson. Auburn je dvakrat trepetal za zmago do konca. Tudi tokrat utegne biti zelo izenačeno.

Pittsburgh @ Iowa. Ekipi ne sodita med najboljše v državi, a bosta znotraj svojih konferenc konkurenčni za visoka mesta. Po tej tekmi bomo vedeli, katera bolj in katera manj.

21.30
Michigan State @ Notre Dame. Lani smo zmagovalca te tekme dobili šele po podaljšku. Letos je Michigan State verjetno malce slabši, a je za zdaj še brez poraza. Notre Dame je za zdaj dvakrat tesno izgubil in tokrat mora dobiti to srečanje.

Tennessee @ Florida. Florida je pokazala, da je bila lanska sezona le trenutna slabost. Tennessee je tako pred težko nalogo, a pričakujem veliko točk in odločitev o zmagovalcu ob koncu. Več kot točk bo večje možnosti imajo Volsi.

Texas @ UCLA. Sedaj je jasno, da bo tudi letošnja sezona za Texas precej težka. Gostovanje pri UCLA utegne biti zelo zanimivo.

1.00
Arizona State @ Illinois. Arizona State je dosegla lepo zmago prejšnji teden, sedaj jih čaka gostovanje, kjer utegne biti precej težje.

1.30
Ohio State @ Miami (FL). Zaradi raznih dogodkov v tem letu ima ta tekma manj vpliva na končne lestvice, vendar utegne biti precej bolj zanimiva.

2.00
Oklahoma @ Florida State. Tekma tedna. Druga in tretja ekipa z moje lestvice. Poraženec se bo poslovil od možnosti nastopa na tekmi za naslov državnega prvaka. Vložki so vsekakor veliki, čeprav ne gre za tekmo znotraj konference.

4.45
Stanford @ Arizona. Stanford čaka prvi večji test letos. Arizona je doma precej močnejša kot v gosteh. V zadnjih petih sezonah so Wildcatsi doma doživeli le en poraz za več kot tri točke.


0 x komentirano:

Objavite komentar