ponedeljek, 26. september 2011

Najboljših 5

Končana je večina tekem trejtega tedna, ki je znova prinesel veliko presenečenj. Poglejmo, katerih pet ekip je najbolj navdušilo.

1. Buffalo Bills. Tri zmage, nič porazov. Kaj takega si pred sezono ni predstavljal nihče. Še več, včeraj so po zaostanku 21 točk premagali Patriotse, ki so pred tem v rednem delu zmagali 10-krat zapored, prav tako se jih malo spomni tekme, ko je Buffalo nazadnje premagal New England. Fitzpatrick je zmetal kar 369 yardov in obramba Patriotsev v tem prvem mesecu res ne izgleda dobro.

2. New York Giants. Še enkrat več se je pokazalo, da je napovedovanje v NFC East pred sezono zelo težka naloga. Kljub mnogim okrepitvam so Eaglesi sedaj 1-2. Včeraj so jih premagali Giantsi, ki so v napadu igrali za nekaj razredov bolje kot v prvih dveh tekmah. Tudi obramba je dobro opravila svoje delo, Eaglesi so dosegli le 16 točk.

3. Detroit Lions. Lionsi so tokrat začeli slabše, a v drugem delu uprizorili fantastičen preobrat. Tako so tudi na ta način pokazali, da gre za novo ekipo in da se za navijače te ekipe obetajo lepši časi. Stafford je znova odigral zelo dobro, eden od junakov dneva pa gotovo Calvin Johnson, ki je dosegel 2 TD-ja in ujel pomembno podajo v podaljšku.

4. New Orleans Saints. Prvo tekmo sezone so Saintsi izgubili in po zmagi prejšnji teden so tokrat igrali proti Texansom, ki so lovili prvi 3-0 začetek v zgodovini ekipe. Saintsi so večino tekme zaostajali, Brees ni igral najbolje, vendar je bil najboljši, ko je bilo to najbolj potrebno. 3 TD-ji New Orleansa v zadnji četrtini.

5. Tampa Bay Buccaneers. Bucsi so prejšnji teden pokazali, da bo tudi letos treba računati na njih. Tokrat so bili pred novim izzivom, ki so ga uspešno prestali. Proti morda največjim favoritom sezone so vodili celo tekmo in na koncu zdržali pritisk Atlante. Zmaga je tokrat malce drugačne kot smo jih od te ekipe vajeni zadnje časa. To je še en dokaz, da Tampa sodi v zgornjo polovico lige.


0 x komentirano:

Objavite komentar