torek, 27. september 2011

Tekma tedna, W3

Tretji teden je končan, tu je izbor za tekmo tedna. Vsak teden predstavim nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrstitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.

Patriots @ Bills
Buffalo je zaostajal že za 21 točk, a se ni predal. Slaba obramba New Englanda je omogočila, da so se Billsi vrnili in na koncu tekmo dobili.

Lions @ Vikings
V tretje gre rado? Ne za Minnesoto, ki je znova visoko vodila po prvem polčasu, vendar v nadaljevnju Vikingsi znova niso zdržali in po podaljšku so slavili Lionsi.

Texans @ Saints
Tekma z ogromno točk. Houston je imel nekajkrat priložnost, da bi naredil veliko razliko, a je vsakič pustil Saintsom priložnost. Ti so to izkoristili in z izjemno predstavo v zadnji četrtini dobili tekmo.

Giants @ Eagles
Obramba Giantsov je tokrat precej bolje ustavila Vicka kot na zadnjem medsebojnem srečanju in zmagovalec ni bil znan vse do konca.

Falcons @ Buccaneers
Bucsi so ponovno igrali tekmo, ki ni bila odločena do zadnjih sekund. Tokrat se je iz zaostanka vračala Atlanta, vendar je obramba domačih preprečila preobrat.

Katera je tekma tedna?


0 x komentirano:

Objavite komentar