torek, 1. november 2011

Tekma tedna, W8

Osmi teden je končan. Nekaj tekem je bilo zelo enostranskih, nekaj pa jih je bilo zelo izenačenih in zanimivih do konca. Vsak teden predstavim nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrstitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.

Cardinals @ Ravens
Cardinalsi so začeli odlično, si nabrali lepo prednost, na koncu pa niso zdržali in Ravensi so vendarle pokazali, da še niso za odpis.

Vikings @ Panthers
Izjemno izenačena tekma, v kateri sta se pomerila dva rookie podajalca. Na koncu je odločil zgrešen FG in Ponder je vpisal svojo prvo zmago.

Dolphins @ Giants
Giantsi so znova igrali slabše od pričakovanj proti ekipi, ki bi jo morali premagati. Na koncu so predvsem po zraku prišli do dovolj točk za tesno zmago.

Patriots @ Steelers
Pričakovali smo dobro tekmo in jo dobili. Na koncu bi lahko videli še en povratek Bradyja, a izgubljenih 90 sekund ob koncu je pustilo na uri malo časa in normalnega napada Patsi niso mogli izvesti.

Chargers @ Chiefs
Izjemno dramatični prva in zadnja četrtina, vključno s podaljški. Vmes je bilo dogajanja nekaj manj, smo pa zato dobili toliko več ob koncu, ko je San Diego zapravil že dobljeno tekmo.


Katera je tekma tedna?


0 x komentirano:

Objavite komentar