nedelja, 6. november 2011

NCAA, week 10, dan 1

Deseti teden je končan. V tekmi leta smo videli podaljšek in dramatičen zaključek. Na drugem mestu lestvice top 25 je sedaj nova ekipa, ki drži v roki vstopico za finale. Znova precej presenečenj, štiri ekipe z lestvice so padle v bitki proti nerangiranim. Poglejmo, kaj se je dogajalo.

uspešnost rangiranih ekip: 13/20
uspešnost rangiranih ekip proti ostalim: 10/14

#1 LSU: @ #2 Alabama. Ogromno obrambe, brez TD-ja na tekmi. V podaljšku smo videli zelo nenavadno klicanje akcij s strani Alabame, sicer pa je bila tekma dobljena na special teamih, kjer je bil LSU odličen, Alabama pa obupna, skupno kar štiri zgrešeni FG-ji. LSU bo tako igral v velikem finalu, vse pa še ni izgubljeno za Alabamo. Več bo znanega, ko bodo objavili novo BCS lestvico. W, 9-6.

#3 Stanford: @ Oregon State. Na začetku je bilo precej izenačeno, v nadaljevanju je Stanford naredil veliko razliko. W, 38-13.

#4 Oklahoma State: vs. #17 Kansas State. Kansas State se je po porazu prejšnji teden tokrat dobro upiral in na koncu imel napad za izenačenje, vendar je Oklahoma State ta napad ubranila in ostaja neporažena. W, 52-45.

#5 Boise State: @ UNLV. Na začetku nekaj težav, kasneje z lahkoto. W, 48-21.

#6 Oklahoma: vs. Texas A&M. Aggiesi so v prvem polčasu bili blizu, v drugem tempu Oklahoma niso mogli slediti. W, 41-25.

#7 Oregon: @ Washington. Še ena tekma Ducksov, kjer smo morda pričakovali večjo razliko, a zmaga je zmaga. W, 34-17.

#8 Arkansas: vs. #12 South Carolina. South Carolina se je dobro upirala precej dlje kot sem pričakoval. Na koncu so v napadu enostavno veliko slabši od Arkansasa, ki tako ostaja pri enem porazu. W, 44-28.

#9 Nebraska: vs. Northwestern. Northwestern se je tokrat le zbral, igral dobro v obrambi in ni popustil v drugem polčasu. Nebraska ima sedaj dva poraza znotraj konference. L, 25-28.

#10 Virginia Tech: bye.

#11 Clemson: bye.

#13 Penn State: bye.

#14 Houston: @ UAB. Znova veliko točk, znova brez težav. W, 56-13.

#15 Georgia: vs. New Maxico State. Prelahko. W, 63-16.

#16 Michigan State: vs. Minnesota. Spartansi so imeli ogromno težav, Minnesota je skoraj izvlekla še eno presenečenje. W, 31-24.

#18 Wisconsin: vs. Purdue. Wisconsin je tokrat našel pot do stare forme. Lahka zmaga. W, 62-17.

#19 Michigan: @ Iowa. Tekma ni bila odločena vse do zadnje sekunde. Michigan se je skoraj vrnil, vendar je prej pokazal premalo in Iowa je zasluženo zmagala. L, 20-28.

#20 Arizona State: @ UCLA. Eno večjih presenečenj. UCLA je bil ves čas blizu, minuto pred koncem pa so dosegli zelo pomemben TD. Arizona State je v preostanku časa igrala kar dobro, a jim ob izteku časa ni uspelo zadeti FG-ja. L, 28-29.

#21 Auburn: bye.

#22 West Virginia: vs. Louisville. Prejšnji teden je West Virginia ob koncu ujela nasprotnika, tokrat jim to ni uspelo. L, 35-38.

#23 Texas: vs. Texas Tech. Teas Tech je še drugi teden zapored odigral zelo slabo. Texas je zmagal brez večjih težav. W, 52-20.

#24 Georgia Tech: bye.

#25 Cincinnati: @ Pittsburgh. Pittsburgh je tokrat igral dobro in imel lepo prednost sredi tretje četrtine. Cincinnati se je uspešno vrnil in na koncu slavil. W, 26-23.


0 x komentirano:

Objavite komentar