torek, 15. november 2011

Tekma tedna, W10

Tu je že sredina novembra, deseti teden je končan, znova je bilo na sporedu nekaj zelo zanimivih dvobojev, čas je za glasovanje za tekmo tedna. Vsak teden predstavim nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrstitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.


Cardinals @ Eagles
Čeprav so Eaglesi igrali brez najbolšega WR-ja, jih je malo verjelo v presenečenje. Cardinalsem je ob koncu po izjemnem napadu in odlični akciji Fitzgeralda uspelo.

Ravens @ Seahawks
Preden so se Ravensi zavedli, da se je tekma začela, so Seahawksi že močno povedli. V drugem delu so igrali bolje, vendar kot proti Giantsem tudi tokrat Seattle ni dopustil preobrata.

Steelers @ Bengals
Super tekma za ljubitelje malce bolj obrambnega footballa. Bengalsi so igrali dobro in bili v igri zelo dolgo, Steelersi so vseeno pokazali nekaj več.

Saints @ Falcons
Še ena zelo zanimiva tekma teh dveh ekip. Malo točk v prvem polčasu, precej več v nadaljevanju, ko so v podaljšku Falconsi naredili veliko neumnost.

Giants @ 49ers
Še enkrat več so Giantsi igrali zelo izenačeno tekmo. 49ersi so povedli za 14 točk, ko so gostje začeli s preobratom in le nekaj centimetrov je zmanjkalo od izenačenja.


Katera je tekma tedna?


1 x komentirano:

brez dvoma cardinals:eagles :D :D :D

Objavite komentar