četrtek, 24. november 2011

Napoved zmagovalcev, W12, četrtek

Thanksgiving prinaša tri NFL tekme. Tradicionalno vsako leto na ta dan igrajo Lionsi in Cowboysi, v zadnjih letih pa je na sporedu še ena dodatna tekma kot del paketa na NFL Network. Čas je za napovedi, tokrat se mi je pridružil Sebastian.

Packers @ Lions

Jure: Zame tu velike dileme ni. Mnogi sicer že dolgo napovedujejo to tekmo kot tisto, kjer bi lahko Packersi izgubili, vendar je dejstvo, da Lionsi trenutno ne igrajo najbolje, Packersi pa še naprej ne delajo napak v obrambi. Detroit bo poražen na Thanksgiving še osmo leto zapored. GB, 35-17.

Sebastian: Tekma v Mo'townu naj bi pokazala ali je napad Packersov res atomski, predvsem pa kako blizu so Green Bayu najbližji konkurentje. Obramba Lionsov na papirju res izgleda odlično, vendar pa v zadnjih časih ne deluje ravno prepričljivo. Pričakujem tako spopad obeh napadov, veliko število točk in zmago (še vedno premočnih) Packersov. GB, 45-31.

Dolphins @ Cowboys

Jure: Cowboysi so pred desetimi leti nazadnje izgubili dve zaporedni Thanksgiving tekmi. Spomnimo se neumne napake Williamsa lani, ki je tako zmago Saintsom. Letos bodo na drugi strani Dolphinsi, ki so dobili tri tekme zapored in v 180 minutah niso dopustili niti enega TD-ja. Dallas že nekaj tekem ni naredil ogromne napake, ta niz ne more dolgo trajati, Moore bo prvič v karieri zmagal štiri tekme zapored. MIA, 20-17.

Sebastian: Pomerili se bosta dve ekipi, ki zadnje tri tekme ne poznata poraza. Tekma se bo igrala v Dallasu, pri objektivno močnejši ekipi z več potenciala in končno uravnoteženo run in pass igro, ki je razbremenila Roma. Če ne bo Bush odigral tekme življenja, bodo zmagali igralci z zvezdo na čeladah. DAL, 28–10.

49ers @ Ravens

Jure: Res je, ni pošteno, da še vedno ne verjemem v 49erse, naredili so fantastično delo, a Ravensi to zmago potrebujejo precej bolj in jo bodo pred domačimi gledalci tudi dosegli. In še enkaj podatkov: Ravensi do danes še nikoli niso igrali na Thanksgiving, 49ersi imajo za sabo štiri tekme na ta dan, nobene od teh niso izgubili. BAL, 28-27.

Sebastian: 49ersi ne podarjajo zmag nasprotnikom, medtem ko za Ravense tega ne moremo trditi, saj imajo probleme prav z na papirju slabšimi nasprotniki. Tokrat igrajo proti ekipi z boljšim izkupičkom zmag in porazov, ki preseneča iz tedna v teden s konstantno in izjemno učinkovito igro. Vseeno (ali prav zato) zmago namenjam Ravensom. BAL, 20–13.


0 x komentirano:

Objavite komentar