torek, 22. november 2011

Tekma tedna, W11

November se počasi končuje, enajst tednov je že odigranih, tudi v zadnjih dneh je bilo nekaj zanimivih dvobojev, čas je za glasovanje za tekmo tedna. Vsak teden predstavim nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrstitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.

Panthers @ Lions
Detroit je začel slabo in hitro izgubil nekaj žog, Carolina si je nabrala že veliko prednost, a ne preveliko. Detroit je kasneje zrežiral popoln preobrat.

Buccaneers @ Packers
Tekma je bila precej bolj tesna od pričakovanj. Tampa je bila blizu vse do konca, a dva neuspešna "onside kicka" sta bila preveč.

Bengals @ Ravens
Še ena bitka znotraj AFC North, ki je bila bližje ljubiteljem obrambe. Ravensi so bili večino časa spredaj, vendar je dokaj malo manjkalo do izenačenja.

Raiders @ Vikings
Tekmo je zaznamovala poškodba Petersona, po kateri so pobudo prevzeli Raidersi. Vikingsi so na koncu skoraj prišli nazaj, a jim je zmanjkalo nekaj časa.

Cowboys @ Redskins
Po nekaj tednih mrtvila so se Redskinsi odločili, da bodo igrali. V podaljšku je Gano zgrešil FG in Romo je izvedel zmagoviti napad.


Katera je tekma tedna?


0 x komentirano:

Objavite komentar