torek, 8. november 2011

Tekma tedna, W9

Deveti teden je končan. Začelo se je precej mirno, v drugem nedeljskem terminu pa je bilo nekaj izjemno dramatičnih tekem, čas je za glasovanje za tekmo tedna. Vsak teden predstavim nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrstitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.

Giants @ Patriots
Brez točk v prvem polčasu, v nadaljevanju pa z vsako minuto vse bolj zanimivo. V zadnjih 8 minutah kar štiri spremembe vodstva.

Ravens @ Steelers
Po prvem polčasu je kazalo na še tekmo, v kateri bo zelo malo točk. V nadaljevanju sta obrambi malce popustili, na koncu pa neverjeten napad Ravensov.

Rams @ Cardinals
Še ena tekma z malo točk, tu razlog predvsem neučinkovitost v napadu. V podaljšku smo videli fantastično akcijo Petersona.

Packers @ Chargers
Ogromno točk, Rivers znova naredil preveč napak, a vseeno so bili Chargersi do konca blizu, a blizu ni dovolj, da premagaš Packerse.

Bears @ Eagles
Bearsi so še enkrat več pokazali, da so v napadu precej boljši kot lani, Eaglesi so bili dolgo v igri, ob koncu nasprotnega napada niso mogli zadržati.


Katera je tekma tedna?


2 x komentirano:

teh vseh pet tekem je bila res dobrih in napetih. Težko izbrati samo eno

Super teden je bil, ja. Prejšnji teden je blo tezko najti 5 tekem za tole glasovanje

Objavite komentar