torek, 8. november 2011

Torkov komentar #27

Vse ekipe so odigrale vsaj osem tekem. Tokrat poglejmo, katere so najbolj presenetile in katere najbolj razočarale.

Bengals 6-2
Na prvo mesto postavljam Cincinnati Bengalse. Ja, obramba je dobra, ampak to ni dovolj. Novinca Dalton in Green sta pokazala več kot je kdorkoli pričakoval. Begalsi so prvič v tem stoletju dosegli pet zaporednih zmag in so trenutno na prvmem mestu v konferenci AFC. Če vemo, da so jim pred začetkom mnogi že dajali prvi izbor na naslednjem draftu, je ta dosežek res neverjeten.

49ers 7-1
Vedeli smo, da je talent tu. Vedeli smo tudi, da je divizija slaba, a sedmih zmag ni pričakoval nihče in 49ersi so doslej igrali le eno tekmo znotraj divizije. Obramba po tleh je odlična, nasprotniki povprečno dosegajo manj kot 15 točk, v napadu pa zelo malo napak, le sedem izgubljenih žog.

Texans 6-3
Rečemo lahko končno. Houston je tam, kjer smo ga mnogi pričakovali že zadnjih nekaj let. Napad je vedno bil dober, obrambe ni bilo. Letos imajo Texansi prvo obrambo lige, kar omogoča, da bodo čez dva meseca prvič v končnici. Vse pa je bilo nekaj trenutov letos, ko smo pomislili na Texanse prejšnji sezon.

Eagles 3-5
Največje razočaranje sezone. Neverjetni Vick ni več tako neverjeten. Vsi novi igralci, ki so bili prej vrhunski, letos niso pokazali vsega. Neizkušen obrambni koordinator. Ne vem, kaj je krivo, petih porazov na polovici ni pričakoval skoraj nihče. Še najbolj neverjeten je poraz proti 49ersom, ko so že imeli ogromno prednost pa se povsem ustavili.

Chargers 4-4
Začetek je bil glede na zadnja leta te ekipe kar soliden. 4 zmage v 5 tekmah, vendar so bili nasprotniki precej slabi. V zadnjih treh tednih smo o tej ekipi izvedeli precej več. Rivers je letos nerazpoznaven, vrgel je že 14 prestreženih podaj, lani celo sezono 13. Nekaj napak te ekipe, ki smo jih videli zadnji mesec, je res neverjetnih.

Jaguars 2-6
Lani je bila končnica zelo blizu, vendar pa so prvo neumnost naredili že pred začetkom sezone, ko so na hitro odslovili prvega QB-ja. Rezultat je vseeno slabši kot sem si mislil. Napad je najslabši v ligi, manj kot 250 yardov na tekmi in samo 12,2 točke na tekmo.


0 x komentirano:

Objavite komentar