nedelja, 13. november 2011

QB Top 32: 1-8

Tu je naslednji del lestvice po polovici sezone. Ta teden so ocenjeni QB-ji in njihovi nastopi v letošnji sezoni. Pri ocenjevanju se mi je pridružil Rok (SeaSea, prispeval tudi opise za vse razen #3), upošteval pa sem tudi rating podajalcev. Iz treh lestvic sem dobil eno, ki jo lahko vidite spodaj. Pri vsakem QB-ju je napisana tudi uvrstitev iz vsake od lestvic.

QB: 9-16, 17-24, 25-32

1Aaron Rodgers
Jure: 1Rok: 1rating: 1
Superbowl prstan ga ni uspaval, ampak še bolj motiviral. Trenutno Rodgers izgleda kot iz druge galaksije in je na odlični poti, da izboljša najboljši QB rating v eni sezoni v zgodovini lige.

2Tom Brady
Jure: 2Rok: 4rating: 3
Sezono je začel odlično, v zadnjih tednih pa naredil nekaj več napak, kot smo jih od njega vajeni, a nihče ne dvomi, da bo pravi, ko bo treba.

3Eli Manning
Jure: 3Rok: 2rating: 5
Eli je sredi svoje najboljše sezone, ima najboljši rating v zadnji četrtini med vsemi QB-ji in kar štiri povratke v zadnji četrtini.

4Drew Brees
Jure: 4Rok: 5rating: 2
Brees je najbolj "zaposlen" QB v ligi, saj v povprečju žogo poda kar 42-krat na tekmo. Zato tudi ne preseneča, da je prvi presegel mejo 3000 jardov in da hiti k svoji rekordni sezoni.

5Matthew Stafford
Jure: 6Rok: 3rating: 4
V prvih dveh sezonah profesionalne kariere se je ukvarjal s poškodbami, letos pa je zaenkrat ostal zdrav in predvsem v navezi z Megatronom dokazuje, da je eden boljših mladih podajalcev v ligi.

6Ben Roethlisberger
Jure: 5Rok: 7rating: 7
Big Ben je slabo začel sezono proti Baltimoru, na ostalih tekmah pa pokazal, zakaj je v zadnjih sezonah upravičeno med najboljšimi QBji.

7Matt Schaub
Jure: 8Rok: 6rating: 8
Statistično je Schaub približno na lanski ravni, čeprav je več kot polovico tekem odigral brez prvega lovilca A.Johnsona.

8Ryan Fitzpatrick
Jure: 7Rok: 8rating: 9
Čeprav je bilo pred draftom nekaj dvomov o njegovi prihodnosti v Buffalu, si je z dobrim začetkom sezone prislužil novo dolgoletno pogodbo.


0 x komentirano:

Objavite komentar