četrtek, 17. november 2011

Napoved zmagovalcev, W11, četrtek

Čez nekaj ur bo na sporedu druga tekma letos na NFL Network, začenja se enajsti teden NFL sezone. Zopet je čas za napovedi, tokrat se mi je pridružil Slavko (twitter: @lavkeri).

Jets @ Broncos

Jure: Neverjetno, Tebow je letos odigral štiri tekme, izgubil le enkrat. Trener Fox je dobro prilagodil ekipo, da lahko s tem mladim podajalcem doživlja nekaj uspehov. Danes bi to vseeno morali biti premalo. Obstaja sicer možnost, da bo napad Jetsov znova naredil zelo malo in bo tekma tesna vse do konca, ko bi Tebow lahko naredil kaj magičnega. Vseeno napovedujem zmago Jetsom.

Slavko: Tim Tebow je kot Chuck Norris. Ko se zdi, da je pokuril vse neverjetne načine, da Denver popelje do zmage, najde novega. Vse, razen igre po zraku. A Denver ima poškodovana prva tekača, Tebow bo tako prisiljen metati, kar bo voda na mlin Jetsov. Ti si s porazom v zadnjem krogu niso le otežili dela v boju za prvo mesto, s še kakšnim nepredvidenim "kiksom" in ob dobri diviziji AFC sever, bi bil lahko ogrožen celo wild card. Kiksa tokrat ne bo, zmaga bo potovala v New York.


0 x komentirano:

Objavite komentar