torek, 25. oktober 2011

Tekma tedna, W7

Sedmi teden je bil verjetno najmanj zanimiv doslej. Preobratov je bilo precej manj kot v prejšjih tednih, a vseeno je tu izbor za tekmo tedna. Vsak teden predstavim nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrstitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.

Broncos @ Dolphins
Miami je vodil skoraj vse do konca, ko je Tebow začel zares in popeljal svojo ekipo do neverjetnega preobrata in zmage po podaljšku.

Falcons @ Lions
Razlika je bila le malo časa večja od enega TD-ja. Lionsi so bili dolgo v igri in tako je bilo vse skupaj negotovo vse do konca. Falconsi so dosegli zelo pomembno zmago.

Chargers @ Jets
San Diego je začel odlično, v napadu in obrambi. V nadaljevanju so Chargersi povsem zmrznili in domači so brez večjih težav izvedli preobrat in dobili tekmo.

Packers @ Vikings
Ponder je prvič začel tekmo in pokazal, da lahko igra. Nekaj potez je bilo res neverjetnih, Minnesota je bila v igri do konca.

Bears @ Buccaneers
V Londonu so Bearsi odlično začeli in dolgo držali visko prednost. Bucsi so v zadnji četrtini dosegli 2 TD-ja, vendar jim je na koncu za zmago malce zmanjkalo.


Katera je tekma tedna?


0 x komentirano:

Objavite komentar