sobota, 22. oktober 2011

NCAA, week 8, dan 1

Ena rangirana ekipa je odigrala svojo tekmo in že takoj smo videli presenečenje. Če se po jutru dan pozna, bodo današje tekme zelo zanimive. Spodaj pregled za vseh najboljših 25 in komentar dogajanja za tiste, ki so že opravili s tretjim tednom.

#1 Alabama: vs. Tennessee. Še enkrat več se bo Alabama sprehodila do nove zmage.

#2 LSU: vs. #18 Auburn. Auburn je letos prikazal precej več od pričakovanj, vendar pri Tigersih nimajo možnosti.

#3 Oklahoma: vs. Texas Tech. Raidersi dosegajo letos veliko točk, obramba Oklahome bo to povprečje precej znižala. Tudi ta ekipa ostaja neporažena.

#4 Wisconsin: @ #17 Michigan State. Bitka dveh odličnih obramb, najboljših dveh ekip v konferenci in verjetno se bosta ekipi znova srečali decembra v finalu. V napadu je Wisconsin boljši in bo tako dobil to tekmo.

#5 Boise State: vs. Air Force. Daleč od oči Broncosi nadaljujejo s svojo sezono in bodo vknjižili še eno zmago.

#6 Stanford: vs. #22 Washington. Tokrat malce več dela za Stanford, a vprašanje o zmagovalcu bi vseeno moralo biti rešeno zelo hitro.

#7 Oklahoma State: @ Missouri. Cowboysi so še vedno brez poraza in sedaj ponavadi sledi poraz proti ekipi, ki bi jo morali premagati. Tudi letos je možno nekaj takega, vendar Missouri ni letos naredil nič impresivnega in ne verjamem, da bo Oklahoma State nasedla tukaj.

#8 Oregon: @ Colorado. Brez težav za Duckse.

#9 Clemson: vs. North Carolina. Clemson se je letos že tolikokrat rešil, da le čakamo, kdaj bo končno izgubil. Doma priti North Carolini se to še ne bi smelo zgoditi.

#10 Arkansas: @ Ole Miss. Po porazu proti Alabami je Arkansas našel svoj ritem, Rebelsi ne predstavljajo velike ovire, Hogsi bodo vpisali šesto zmago sezone.

#11 West Virginia: @ Syracuse. Niti za trenutek obramba gostov ni našla recepta za domači napad. Ta je dosegel ogromno točk in pripravil lepo presenečenje. Obe ekipi imata sedaj po en poraz znotraj konference. L, 23-49.

#12 South Carolina: bye.

#13 Kansas State: @ Kansas. Kansas State je sredi magične sezone. Kansas bodo premagali, tudi če bodo imeli zelo slab dan.

#14 Nebraska: @ Minnesota. Tekma je že odločena. Minnesota sodi med slabše BCS ekipe.

#15 Texas A&M: @ Iowa State. Aggiesi so se nekako pobrali in Iowa State jih ne bo mogla ustaviti.

#16 Virginia Tech: vs. Boston College. BC je sredi zelo slabe sezone, lahka zmaga za VT.

#19 Michigan: bye.

#20 Georgia Tech: @ Miami (FL). Zelo zanimiva tekma. Po nekaj sumljivih predstavaha so Jacketsi na zadnji tekmi vendarle doživeli poraz, Canesi so vpisali lepo zmago. Vseeno malce več možnosti pripisujem Jacketsom.

#21 Houston: vs. Marshall. Houston z odličnim napadom do še ene zmage.

#23 Illinois: @ Purdue. Magična sezona se je prejšnji teden končala. Vseeno morajo Illini tole dobiti, še vedno lahko veliko dosežejo v letošnji sezoni.

#24 Arizona State: bye.

#25 Georgia: bye.


0 x komentirano:

Objavite komentar