petek, 28. oktober 2011

NCAA, week 9, dan 1

Ena rangirana ekipa je opravila s svojo nalogo z neverjetno predstavo v napadu. Poleg te velja omeniti še tekmo med Miamijem in Virginio, kjer so Canesi po zanesljivi zmagi v soboto tokrat igrali precej bledo in s porazom precej nazadovali na lestvici. Spodaj pregled za vseh najboljših 25 in komentar dogajanja za tiste, ki so že opravili s devetim tednom.

#1 LSU: bye.

#2 Alabama: bye.

#3 Stanford: @ USC. Zelo zanimiva tekma. Trojansi imajo letos le en poraz in doma bi lahko povzročili Lucku in kolegom precej težav. Na koncu bi Stanford vseeno moral zmagati.

#4 Oklahoma State: vs. Baylor. Cowboysi dajejo vtis, da bodo kmalu izgubili, a Baylor ni ekipa, ki bi jih bila sposobna premagati.

#5 Clemson: @ Georgia Tech. Morda past za Clemson. Jacketsi so nazadje bili poraženi in bodo sedaj poskusili rešiti sezono. Tigersi morajo paziti v obrambi, sicer bo veliko težav.

#6 Boise State: bye.

#7 Oregon: vs. Washington State. Lahka tekma za Oregon doma.

#8 Oklahoma: @ #10 Kansas State. Odlična sezona Oklahoma se je v soboto končala, magično leto Kansas Statea še traja. Slednji bodo tokrat težko preživeli. Soonersi bodo igrali na polno.

#9 Arkansas: @ Vanderbilt. Hogsi so si nazadnje skoraj privoščili spodrsljaj proti slabi ekipi, tokrat te napake ne bodo naredili.

#11 Michigan State: @ #16 Nebraska. Zelo pomembna tekma za razplet v diviziji. Oboji se borijo za vstop v finale konference.

#12 Wisconsin: @ Ohio State. Še ena ekipa, ki se bo po porazu na zadnji tekmi vrnili s prepričljivo predstavo. Ohio State bo doživel še en poraz.

#13 Texas A&M: vs. Missouri. Aggiesi so v zadnjih tekmah zelo dobri, tudi tokrat ne bo večjih težav.

#14 Virginia Tech: @ Duke. Hokiesi so letos zelo bledi, vendar je Duke vseeno preslab, da bi presenetil.

#15 South Carolina: @ Tennessee. Po menjavi QB-ja in poškodbi RB-ja je South Carolina v velikih težavah. Volsi imajo lepo možnost za zmago.

#17 Houston: vs. Rice. Rice je na začetku grozil, v nadaljevanju je večinoma igral le Houston. Keenum je podal za neverjetnih 9 TD-jev. W, 73-34.

#18 Penn State: vs. Illinois. Penn State igra zelo dobro, Illinois je povsem izgubljen v zadnjih tekmah. Zmaga za domače.

#19 Texas Tech: vs. Iowa State. Po fantastični zmagi bo sedaj sledila še ena, tokrat pričakovana.

#20 Michigan: vs. Purdue. Možnosti za urstitev v finale še niso povsem izgubljene, Michigan mora dobiti to tekmo, da se izogne še enemu kolapsu v drugi polovici sezoni.

#21 Arizona State: vs. Colorado. Sun Devilsi nadaljujejo s potjo do finala. Colorado ne bi smel biti prevelik zalogaj.

#22 Georgia: - Florida. Eden od največjih derbijev konference SEC. Florida ima vse več težav, Georgia igra vse bolje. Ne verjamem, da bodo Gatorsi tokrat v igri do konca.

#23 Auburn: vs. Ole Miss. Auburn letos igra zelo spremenljivo, realno so boljši in bi to tekmo morali dobiti.

#24 West Virginia: @ Rutgers. Pomembna tekma za vrh konference. West Virginia se bo skušala pobrati po porazu iz prejšnjega tedna.

#25 Cincinnati: bye.


0 x komentirano:

Objavite komentar