torek, 4. oktober 2011

Tekma tedna, W4

Četrti teden je končan, tu je izbor za tekmo tedna. Tokrat kar nekaj preobratov in na voljo so res odlični kandidati. Vsak teden predstavim nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrstitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.

Lions @ Cowboys
Dallas je vodil že za 24 točk, a to vseeno ni bilo dovolj. Detroit je izkoristil nekaj ogromnih napak Cowboysev in manj kot dve minuti pred koncem prvič povedel.

49ers @ Eagles
Philadelphia je imela 20 točk prednosti in sledil je podoben kolaps kot pri Dallasu. Obramba je povsem popustila in San Francisco je prvič povedel tri minute pred koncem in zmagal.

Giants @ Cardinals
New York je večino tekme igral precej slabo, Arizona je štiri minute pred koncem vodila za 10 točk. Nato je Manning odigral odlično in popeljal Giantse do zmage.

Bills @ Bengals
Buffalo je šel v goste kot neporažen in tokrat za spremembo odlično začel, ob polčasu je bilo 17-3. V drugem delu so se Bengalsi zbudili in zrežirali popoln preobrat.

Falcons @ Seahawks
Tudi v tej tekmi smo videli dva različna polčasa. V prvem so bili Falconsi veliko boljši, v drugem so precej več pokazali Seahawksi, ki jim je na koncu malo zmanjkalo.


Katera je tekma tedna?


0 x komentirano:

Objavite komentar