torek, 18. oktober 2011

Tekma tedna, W6

Šesti teden je končan in znova je čas za izbor za tekmo tedna. Tudi tokrat smo videli nekaj zelo tesnih dvobojev, ki niso bili odločeni vse do konca. Vsak teden predstavim nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrstitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.

Saints @ Buccaneers
Bucsi so zadnjih nekaj tednov dejali vtis, da proti odličnim Saintsom ne bodo enakovredni, vendar so tokrat odigrali zelo dobro. Na koncu je Brees skoraj zrežiral povratek, a je naredil eno napako preveč.

Cowboys @ Patriots
Patriotsi so še podaljšali niz neporaženosti na domačem igrišču v rednem delu. Cowboysi so bili blizu presenečenja, vendar se Brady ni predal in odigral odlično v zadnjem napadu.

49ers @ Lions
Izjemno zanimiva tekma, ki je bila večino časa zelo izenačena. Na koncu je 49ersem uspela zelo lepa akcija v četrtem poskusu.

Bills @ Giants
Tekma z veliko napada in malo obrambe. Billsi so imeli lepo priložnost za zmago, a je Fitzpatrick vrgel prestreženo podajo in Giantsi so dosegli FG za zmago.

Panthers @ Falcons
Atlatni je tokrat vendarle uspelo zmagati. Carolina je večino časa igrala dobro, vendar je na koncu Newton naredil nekaj napak preveč.


Katera je tekma tedna?


0 x komentirano:

Objavite komentar