nedelja, 16. oktober 2011

NCAA, week 7, dan 1

Sedmi teden je končan. Najboljše ekipe so znova brez večjih težav preživele teden. Veliko bolj zanimivo je bilo pri ostalih. Kar tri neporažene ekipe so končale s svojim nizom. Najbolj zanimivo je bilo v ACC, kjer smo videli nekaj neverjetnih razpletov.

uspešnost rangiranih ekip: 15/22
uspešnost rangiranih ekip proti ostalim: 10/12

#1 Alabama: @ Ole Miss. Rebelsi so presenetili z začetnim TD-jem, kasneje je igrala le Alabama. W, 52-7.

#2 LSU: @ Tennessee. Tudi LSU je imel v prvi četrtini nekaj težav, kasneje se je igralo le v eno smer. W, 38-7.

#3 Oklahoma: @ Kansas. Neverjetno, cel prvi polčas je bil Kansas povsem blizu. V drugem so Soonersi vendarle naredili razliko. W, 47-17.

#4 Wisconsin: vs. Indiana. Vprašanje o zmagovalcu ni bilo odprto niti za sekundo. W, 59-7.

#5 Boise State: @ Colorado State. Tudi Boise State je dosegel visoko zmago in ostaja neporažen. W, 63-13.

#6 Stanford: @ Washington State. Prvi polčas nobena od ekip ni igrala zelo dobro. Po odmoru je Luck dosegel hiter TD in razlika se je večala in večala. W, 44-14.

#7 Oklahoma State: @ #25 Texas. Na začetku so sodniki povzročili nekaj zmede na igrišču, kasneje je boljša ekipa naredila razliko. W, 38-26.

#8 Oregon: vs. #17 Arizona State. Po pričakovanjih je Oregon zmagal precej visoko. W, 41-27.

#9 Clemson: @ Maryland. Neverjetna tekma. Maryland je vodil večino srečanja, Clemson je povedel 3 minute pred koncem tretje četrtine. Nato sta se ekipi izmenjavali v vodstvu, na koncu je bil Clemson bolj zbran. W, 56-45.

#10 Arkansas: bye.

#11 Michigan: @ #24 Michigan State. Michigan je tretjo sezono zapored prišel v to tekmo neporažen in znova izgubil. V napadu proti obrambi Spartancev pričakovano niso mogli narediti veliko. Manjše presenečenje je bilo, kako dobro so domači igrali v napadu, veliko bolje kot v prejšnjih tekmah. Obramba Michigana očitno še ni pripravljena na resne tekme. L, 14-28.

#12 West Virginia: bye.

#13 Georgia Tech: @ Virginia. Jacketsi so že v prejšnjih tekmah igrali zelo neprepričljivo na trenutke, a so nekako prišli do zmag. Tokrat ni šlo. L, 21-24.

#14 South Carolina: @ Mississippi State. Tekma z malo točk, vendar razlog nista odlični obrambi. Prej dva slaba napada. Na koncu so gostje izvedli odlično akcijo, ko je lovilec ujel podajo za TD v trojnem kritju, in dosegli zmago. W, 14-12.

#15 Kansas State: @ Texas Tech. Po pričakovanjih je bilo na tekmi ogromno točk. Tudi ta teden je Kansas State našel pot do zmage. W, 41-34.

#16 Illinois: vs. Ohio State. Zmaga, ko podajalec zaključi eno samo podajo. Kaj takega nisem videl že zelo dolgo. Kljub temu je Ohio State zasluženo zmagal, obramba je bila odlična. L, 7-17.

#18 Nebraska: bye.

#19 Texas A&M: vs. #20 Baylor. Znova se je pokazalo, da Baylor nima vsaj solidne obrambe. Na koncu lahka zmaga za Texas A&M. W, 55-28.

#21 Virginia Tech: @ Wake Forest. Wake Forest je odlično začel, kasneje pa so Hokiesi končno pokazali, da še niso za odpis. W, 38-17.

#22 Auburn: vs. #23 Florida. Florida je trenutno zelo šibka v napadu in proti švoh obrambi Auburna so zmogli le 6 točk, kar je absolutno premalo. Auburn se prebija vse višje. W, 17-6.


0 x komentirano:

Objavite komentar