ponedeljek, 3. oktober 2011

Najboljših 5

Končana je večina tekem četrtega tedna, ki je znova prinesel veliko presenečenj in nekaj norih preobratov. Poglejmo, katerih pet ekip je najbolj navdušilo.

1. San Francisco. Sedaj zmaga proti Eaglesom ni več to, kar kar je bila še dva tedna nazaj, vendar je dosežek 49ersev kljub temu izjemen. Ta ekipa je zelo dobro začela sezono, ima že dve zmagi prednost v svoji diviziji, tokrat pa so v gosteh zaostajali že za 20 točk in vseeno dobili tekmo. Znova se bili dobri na področju izgubljenih žog. Izgubili so le eno, Eaglesi pa kar tri.

2. Green Bay. Zmaga domačih ni nobeno presenečenje. Tudi visoka zmaga ne, ampak nastop Rodgersa je bil neverjeten. 408 yardov po zraku in 4 TD-ji, po tleh pa 36 yardov in 2 TD-ja. Neverjetno, v kakšni formi je trenutno ta podajalec. Delež zaključenih podaj je presegel mejo 75 % in kljub precej nezanesljivi obrambi Packersov ti še nekaj časa ne bodo izgubili.

3. Houston Texans. Velik del k zmagi so sicer prispevali Steelersi s slabo igro, nekateri bi rekli katastrofalno, vendar pa so Texansi ob koncu vse naredili prav in dosegli to zelo pomembno zmago in vse kaže, da bomo letos na jugu gledali dvoboj med Houstonom in Tennesseejem za prvo mesto v diviziji.

4. Tennessee Titans. Pred sezono je redkokdo pričakoval dobro sezono od te ekipe. Če bi vedeli še, da se bo hitro poškodoval Britt in da bo Chris Johnson igral tako slabo, bi tej ekipi težki pripisali več kot tri zmage, vendar so že sedaj 3-1. Tokrat so visoko premagali Brownse v gosteh, Hasselbeck je še naprej odlična rešitev za čas, ko čakajo na nastop Lockerja.

5. Detroit Lions. Znova je treba omeniti to ekipo. Cowboysi so vodili že 27-3, potem pa sta obramba in napad Lionsev začeli igrati odlično in razlika je bila vse manjša. Na koncu pa seveda TD Johnsonu, ki ga je v najbolj pomembni akciji tekme pokrival le en obrambni igralec, podobno kot prejšnji teden. Kdaj je bodo naučili obrambni koordinatorji?


0 x komentirano:

Objavite komentar