torek, 11. oktober 2011

Tekma tedna, W5

Peti teden je za nami, tu je izbor za tekmo tedna. Zaradi bye tednov je bilo tokrat nekaj tekem manj, a znova se jih je nabralo nekaj zanimivih. Vsak teden predstavim nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrstitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.

Eagles @ Bills
Buffalo, presenečenje sezone, je gostil Philadelphio in vodil 28-7 v tretji četrtini. Eaglesi so se skoraj vrnili, a na koncu izgubili nekaj izgubljenih žog preveč.

Chargers @ Broncos
San Diego je znova vodil večino tekme, a velike razlike ni naredil. V drugem polčasu je v igro vstopil Tebow in skoraj izsilil podaljšek.

Seahawks @ Giants
Nagrada za presenečenje tedna so zaslužijo igralci Seattla. Kljub nekaj napakam so premagali Giantse. Na koncu je New York imel lepo priložnost, ki je modri niso izkoristili.

Raiders @ Texans
Prvo tekmo po Davisu so igralci Oaklanda začeli precej slabo, kasneje je bila igra precej boljša. Texansi so še enkrat več odpovedali ob koncu.

Saints @ Panthers
Newton je znova igral zelo dobro in malo pred koncem poskrbel za vodstvo svoje ekipe. V odločilnih trenutkih Saintsi vendarle niso dopustili presenečenja.


Katera je tekma tedna?


0 x komentirano:

Objavite komentar