nedelja, 2. oktober 2011

Napoved zmagovalcev, W4, nedelja

Spet je tu nedelja in z njo čas za napovedi NFL tekem. Tokrat se mi je pridružil Tomas (twitter: @TnTomas). Poglejmo, kako nama bo šlo danes. Jaz sem trenutno pri rezultatu 30-18, gostujoči napovedovalci pa so dosegli 11-5 (Boris), in 10-6 (Vlado, Rok).

Panthers @ Bears

Jure: Prvi trije tedni so nas naučili, da imajo Bearsi težave proti ekipa, ki lahko dosegajo veliko točk. Prejšnji teden so imeli Panthersi sicer nekaj težav na tem področju, a tokrat bo Newton spet igral dobro in popeljal Carolino do zmage. CAR 30-24.

Tomas: Bearsi so po odlični prvi tekmi popustili in izgubili drugi dve, obramba ni na nivoju lanske sezone. Na drugi strani se Panthersi, z Newtonom na čelu, vzpenjajo in so ena izmed najbolj vročih ekip lige (predvsem zaradi Cama). Ampak Bearsi se bodo na koncu le izvlekli. 24-27.

Bills @ Bengals

Jure: Ne bom presenečen, če Buffalo to tekmo izgubi, a vseeno nimam toliko zaupanja v Cincinnati, ki dosega letos precej malo točk in danes bi morali odigrati zelo dobro, da dobijo to tekmo, predvsem v obrambi. BUF 27-17.

Tomas: Billsi zgledajo "for real", ampak mene še niso popolnoma prepričali. Če je temu tako, morajo Bengalse z dvema rookie nosilcema igre v napadu premagati "z lahkoto", pravi testi pridejo v prihodnjih tednih. 31-17

Titans @ Browns

Jure: Teža izbira. Na eni strani Titansi, ki igrajo dobro, čeprav se Johnson še ni ogrel. Na drugi pa Brownsi, ki imajo dve zmagi, a igra ni navdušujoča. Recimo, da bodo Titansi za malo boljši. TEN 17-13.

Tomas: Dve 2-1 ekipi, ki sta, vsaj zame, še vedno uganka. Titansi brez prvega receiverja, CJ?k se še tudi ni prikazal (vsaj jaz še ga nisem opazil), Brownsi pa igrajo precej toplo-hladno. Recimo da je skrajni čas da se CJ zbudi. 21-17

Lions @ Cowboys

Jure: Še ena ekipa, ki bo prej ali slej doživela prvi poraz, a v Dallas enostavno ne gre zaupati. Obrambna linija Detroita proti napadalni liniji Cowboysev bo zelo pomembna bitka v tej tekmi. Bo Romo sploh preživel prvo četrtino? Lionsi bi to morali dobiti. DET 24-17.

Tomas: Lionsi so še ena izmed tistih "vročih" ekip o kateri govorijo vsi. Cowboysi pa klasika, allways blame the nigger...i mean Romo. Dejansko je marsikaj na njemu (razen Jessice) in tudi on pogreša prvega lovilca, naveza Stafford-Johnson (s pomočjo obrambe) bo ponovno prinesla zmago. 28-20.

Steelers @ Texans

Jure: Hladno, toplo, hladno. Tako nekako igrajo Steelersi letos. Tokrat bo morala obramba igrati res dobro, pa tudi napad se bo moral zbuditi. Mislim, da je Pittsburgh tega sposoben. Seveda imamo v tej tekmi Texanse, ki se znajo tudi sami spraviti v izgubljen položaj. PIT 24-21.

Tomas: Steelersi so se precej namučili z "manningless" Coltsi, Texansi pa za las izgubili proti Saintsem. Če bo obramba pitta odigrala svojo tekmo, bo to nova zmaga za železarje. Dvomim, da lahko obramba vsako tekmo rešuje svoj napad, zmaga za domačine. 16-23.

Saints @ Jaguars

Jure: Tu ni treba veliko razmišljati. Vse drugo kot zanesljiva zmaga Saintsev bi bila velikansko presenečenje. Jaguarsi za zdaj ne dajejo vtisa, da so sposobni pripraviti to presenečenje. NO 34-13.

Tomas: Saintsem v obrambi precej škripa, če ne ustavijo Jagsev in jih zadržijo pod 20imi pikami, se bo potrebno zamisliti. Na drugi strani je obramba jagsev do zdaj odigrala solidno, ampak atomskega napada Saintsev jim ne bo uspelo ustaviti. 31-20.

Vikings @ Chiefs

Jure: Dve ekipo z tremi porazi, a s precej drugačno zgodbo. Chiefsi so enostavno slabi, nekatere poškodbe so tudi pripomogle k temu. Vikingsi so odigrali tri dobre prve polčase in tri katastrofalne druge. Tokrat Kansas City ne bo naredil povratka in zmaga gre v Minnesoto. MIN 27-10.

Tomas: Vikesem je nekdo pozabil povedati, da se tekma igra 60 in ne 30 minut. Na vseh treh tekmah do zdaj so ob polčasu vodili vsaj za 10pik, kasneje pa izgubili. Na drugi strani so Chiefsi, ki pa so brez Charlesa in še nekaj ključnih igralcev le podpovprečna ekipa. Vikesi bodo končno odigrali tudi drugi polčas (čeprav mogoče za to niti ne bo potrebe). 25-16.

49ers @ Eagles

Jure: San Francisco je zasluženo na vrhu svoje divizije, sedaj igrati proti zadnji ekipi vzhodne divizije. Vseeno ne bo dovolj. Eaglesi so doslej razočarali in to jih bo danes še bolj motiviralo. PHI 35-13.

Tomas: Obramba 49ersev je proti Bengalsem odigrala zelo dobro, tudi dve prejšnji tekmi so odigrali več kot solidno, napad pa je bolj ne kot ja. Eaglesi še zdaleč niso pokazali česa so sposobni. Mislim, da je čas da se Vick & co. razigrajo in če se to zgodi, 49ersi ne bodo imeli veliko možnosti. 15-31.

Redskins @ Rams

Jure: Washington je po odličnem začetku sezone vse slabši. St. Louis je izgubil proti trem dobrim ekipam, a niti enkrat niso bili vsaj blizu. Tokrat imajo lepo priložnost za prvo zmago, ki jo ne smejo zapraviti. STL 23-20.

Tomas: Skinsi so prejšnji teden, po tem ko so bili favoriti, gladko izgubili. Tudi v to tekmo gredo kot favoriti, ampak Ramsi so lačni zmage. Po debaklu prejšnji teden, bo Bradford, s pomočjo enega izmed boljših power backov v ligi, pokazal zakaj je lani bil ROY in prinesel prvo letošnjo zmago v Saint Louis. 22-23.

Giants @ Cardinals

Jure: Cardinalsi imajo za sabo najslabšo tekmo sezone, napad je imel ogromno težav. V goste sedaj prihajajo Giantsi, ki so po slabem začetku sedaj vsak teden boljši. Kolb bi moral odigrati odlično tekmo, da bi obdržal Arizono v igri. To se ne bo zgodilo. NYG 27-20.

Tomas: Cardinalsi so na tekmi s Seahawksi pustili zelo slab vtis, Giantsi pa so presenetili Eaglese in jih gladko premagali. Ampak...napovedujem še eno presenečenje, Kolb se bo razigral in prinesel Cardsem zmago. 23-25.

Falcons @ Seahawks

Jure: Atlanta ima ogromno težav, vendar tekme proti Seattlu enostavno ne smejo in ne morejo izgubiti. ATL 30-17.

Tomas: Na tej tekmi ne vidim kaj dosti za razmišljat. Falconsi nujno potrebujejo zmago, saj so že pri dveh porazih, Seahawksi pa letos niso pokazali še nič posebnega. Zmaga gre v Georgio. 30-10

Broncos @ Packers

Jure: Green Bay ima nekaj težav v obrambi, vendar Denver tega ne bo znal izkoristiti. Packersi bodo ostali neporaženi še en teden več. GB 34-20.

Tomas: Broncosi so izgubili proti Raidersem in Titansem, ter komaj zmagali proti Bengalsem. Packersi bodo slavili še eno lahko zmago. 16-35

Patriots @ Raiders

Jure: Eden lažjih izborov. New England dve tekmi zapored tako slabo ne bo igral. Oakland je sicer za zdaj zelo uspešen, a proti Belichicku igrati teden zatem, ko izgubi tako kot je izgubil zadnjič, enostavno ni dobro. Sanchez je v Oaklandu dosegel 339 yardov. Koliko bo šele Brady? NE 45-30.

Tomas: Na eni strani odličen napad po zraku, na drugi odličen napad po tleh. Obe obrambi sta precej slabi, tako da si lahko obetamo še en shootout, ampak Patsi pustijo največ jardov po zraku, kjer pa Raidersi, milo rečeno, niso najmočnejši. 37-28

Dolphins @ Chargers

Jure: San Diego tudi letos ne blesti v prvem delu sezone, a nekako dobiva te tekme proit slabšim ekip. Čaka jih še ena podobna. Miami ima ogromno težav in ne verjamem, da so jih do danes uspeli rešiti. SD 27-16.

Tomas: Boltsi se že po ustaljeni praksi na začetku sezone še vedno lovijo. Dolphinsi letos še brez zmage, prvo bodo morali iskati na kateri drugi tekmi, Rivers & Co. so enostavno premočni za delfine. 17-28.

Jets @ Ravens

Jure: Jetsi vedno igrajo dobro en teden po porazu. Prav tako vedno igrajo dobro, ko imajo v tekmi nek poseben motiv. Danes bi torej morali zmagati brez težav, a letos enostavno nekaj manjka. Ta ekipa ni tako dobra kot prejšnje in zmaga ostaja v Baltimorju. BAL 19-13.

Tomas: Poslastica za ljubitelje obramb. Ravensi so zmleli Steelerse in Ramse ampak izgubili proti Titansem. Na tej tekmi si podobnega kolapsa kot so ga doživeli po tekmi z jeklarji ne bodo dovolili, Sancheza čaka dolg SNF. 12-27


1 x komentirano:

Hvala za napovedi.


http://igreigregames.com/

Objavite komentar