nedelja, 16. oktober 2011

Napoved zmagovalcev, W6, nedelja

Spet je tu nedelja in z njo čas za napovedi NFL tekem. Tokrat se mi je pridružil Črt (rx170). Kot prejšnji teden bo tudi tokrat na sporedu 13 tekem, 12 danes, ena jutri. Šest ekip počiva.

Panthers @ Falcons

Jure: Carolina lahko doseže veliko točk, obramba Atlanta ne sodi med najboljše. Falconsi igrajo doma, vendar igra v napadu ne steče in Newton bo poskrbel za drugo zmago sezone. CAR 34-31.

Črt: Nova težka tekma za Newtona. Kljub rezultatu 1-4 je Carolina v vseh tekmah bila blizu in tako bo tudi v Atlanti, vseeno pa dajem Atlanti nekoliko več možnosti, čeprav presenečenje ni izključeno. Atlanta 28-21.

Colts @ Bengals

Jure: Ne bi me presenetilo, če bi Cincinnati po dveh zmagah tokrat izgubil, a za Coltse v gosteh se vseeno ne morem odločiti. CIN 24-17.

Črt: Nov poraz za Coltse. Bengals 21-14.

49ers @ Lions

Jure: San Francisco je za zdaj pokazal zelo veliko. V Detroitu bo pot do zmage kljub temu precej težka. 49ersi bodo znova morali igrati skoraj brez napake, kar se ne bo zgodilo in Detroit bo zmagal še šestič. DET 31-20.

Črt: 49ers letos kažejo zelo dobre predstave vendar to v Detroitu ne bo dovolj. Detroit 27-17.

Rams @ Packers

Jure: Ta dolg niz brez poraza Green Bayja bo prekinjen, vendar ne danes. GB 38-14.

Črt: Vse razen nove zmage Packersov, bi bilo izjemno presenečenje. Packers 30-10.

Bills @ Giants

Jure: Buffalo je začel odlično, sedaj bodo Billsi gostovali pri Giantsih, kjer so bili nazadnje poraženi leta 1970. Domači so 7 dni nazaj grdo izgubili in tokrat bo pristop povsem drugačen, sledila bo tesna zmaga, vendar morajo biti zelo pazljivi z žogo. NYG 24-23.

Črt: Buffalo v letošnji sezoni slovi po »forcedturnoverjih« (16 v 5 tekmah) ter povratkih, ko uspešno lovi zaostanek za nasprotniki. Imajo skalp tako Patsov kot tudi Eaglesov. Tokrat bodo padli tudi Giantsi. Buffalo 24-17.

Jaguars @ Steelers

Jure: Tudi ni kaj razglabljati. Steelersi so enostavno boljši, v vseh pogledih. PIT 33-3.

Črt: Steelersi so se po porazih očitno pobrali in bodo dobili tudi to tekmo. Pittsburg 30-10.

Eagles @ Redskins

Jure: Bitka prvega in zadnjega z lestvice vzhodne divizije. Kdo bi si pred sezono mislil, da bodo Redskinsi prvi in Eaglesi zadnji. Washington igra zelo dobro v obrambi, napad ne dela veliko neumnosti. Ravno obratno je pri Philadelphii, vendar je tokrat zmaga res nujna in gostje jo bodo nekako izvlekli. PHI 28-24.

Črt: Po katastrofalnem začetku sezone za Philadelphio je ta tekma »must win«. Eagles so zadnjič izgubili 5 tekem zapored leta 1998. Redskins gredo v tekmo po prostem vikendu in dobrem začetku sezone (3-1) in bodo seveda iskali maščevanje za lanskoletni visok poraz v MNF-ju. Kljub vsemu je treba povedati, da so Eagles v dosedanjih tekmah imeli tudi nekaj smole in pričakujem, da bodo Eaglesi končno spravili skupaj dobro tekmo. Philadelphia 24-21.

Texans @ Ravens

Jure: Houston je sezono zelo dobro začel, sedaj pa je vsak teden več težav. Poleg tega je vse daljši seznam poškodovanih. Tokrat bodo igrali proti najboljši AFC ekipi, ki je prejšnji teden počivala. BAL 30-13.

Črt: Matt Schaub bo v tej tekmi konstantno pod pritiskom. Baltimore (3-1) je imel prosti vikend, Texansi pa izgubili doma proti Oaklandu. Baltimore 28-16.

Browns @ Raiders

Jure: Še ena od tekem ta teden, kjer je vse možno, vendar tudi tu izbiram domačo ekipo. Oakland ima dovolj dobro obrambo, da Cleveland ne bo dosegel veliko točk in zmaga lahko ostane na zahodni obali. OAK 24-17.

Črt: Raidersi po s čustvi nabiti zmagi v prejšnjem tednu tokrat igrajo doma. Njihov FG kicker je fantastičen resurs. Oakland 21-10.

Cowboys @ Patriots

Jure: New England doma enostavno ne izgublja. Tokrat je nasprotnik Dallas, ki ima kar nekaj težav in zmaga v gosteh pri Patriotsih je velik zalogaj. Morali bi igrati brez napake, kar je skoraj nemogoče. NE 28-17.

Črt: Obramba Dallasa ne bo uspela parirati odličnemu napadu New Englanda, ki ima sicer precej težav v obrambi. Dvomim, da bo napad Dallasa te slabosti izkoristil do te mere, da bi zadostovalo za zmago. New England 31-21.

Saints @ Buccaneers

Jure: Tampa zadnji dve sezoni doma igra vedno zelo dobro, a zadnji dve tekmi nakazujeta, da je forma precej slabša in tokrat bodo zmago zelo težko izvlekli. NO 31-21.

Črt: Tampa je očitno res slabša kot so (smo) menili mnogi. New Orleans 28-14.

Vikings @ Bears

Jure: V peti tekmi so trenerji pri Vikingsih končno ugotovili, komu morajo dati žogo. Če se bodo držali tega načrta tudi danes lahko dobijo to tekmo. Cutler bo znova imel zelo malo časa, Bearsi letos ne prepričajo. MIN 24-21.

Črt: Glede na dosedaj prikazano (pustimo zadnjo tekmo) ima Chicago samo eno resno nalogo nalogo: ustaviti Adriana Petersona. Medoti bodo to tekmo zanesljivo dobili. Bears 28-10.


3 x komentirano:

napovedujem, da bo Črt imel več pravilnih odgovorov

Pravijo, da ima neumen kmet debeli krompir :D

Objavite komentar