sobota, 8. oktober 2011

Najbolj zanimive tekme danes

Znova je tu sobota in z njo en kup college tekme. Kot že rečeno, tokrat je na sporedu nekaj manj na papirju fantastičnih tekem. Videli bomo tri tekme rangiranih ekip, dve od teh utegneta biti odločeni precej hitro. Ne gre pa pozabiti, da se nadaljujejo bitke znotraj konferenc, ki bodo znova postregle z nekaj zelo zanimivimi dvoboji.

18.00
Oklahoma - Texas. Oklahoma je brez dvoma favorit, vendar pa gre za veliko rivalsko tekmo, obe ekipi sta neporaženi in morda bo precej bolj zanimivo kot mnogi pričakujejo. Vseeno bi moral biti Texas na koncu malce prekratek.

21.30
Florida @ LSU. Podobno kot v prejšnji tekmi, LSU je velik favorit, a zanimivo bo videti, če bodo znova tako prepričljivi. Florida si ne želi drugega zaporednega poraza, ki mu bodo težko ubežali.

Missouri @ Kansas State. Missouri je na stavnicah za malo favorit, vendar je Kansas State v zadnjih dveh tekmah pokazal zelo veliko. Ta tekma utegne biti izenačena vse do konca, kjer malce več možnosti pripisujem domačim.

Miami (FL) @ Virginia Tech. En teden nazaj bi se brez težav odločil za VT, a prejšnja tekma je pokazala, da je pomankljivosti ogromno. Bodo Canesi to izkoristili? Verjetno tako slabi Hokiesi vendarle niso.

Iowa @ Penn State. Tale tekma me morda od vseh danes še najbolj zanima. Obe ekipi sta odigrali slabše od pričakovanj v prejšnji tekmah in sedaj priložnosti za napake ni več veliko. Zdi se mi, da je Iowa malce boljša, kljub temu je vse možno.

1.00
Auburn @ Arkansas. Izjemno pomembna tekma za obe ekipi. Auburn je doslej igral veliko bolje od pričakovanj, vendar pa mora sedaj potrditi, da so res tako dobri. Arkansas se še vedno bori za tretje mesto v diviziji in tale zmaga je skoraj nujna za ohranitev te pozicije.

Michigan @ Northwestern. Michigan je še brez poraza, danes jih čaka prva prava tekma. Na drugi strani bo Dan Persa, ki je zelo dober QB, vendar ima letos ogromno težav s poškodbami. Če bo ostal v tekmi do konca, bo tekma zelo zanimiva.

Georgia @ Tennessee. Malce manj pomemben dvoboj kot se je zdelo pred sezono, a ekipi sta precej blizu po kvaliteti in lahko pričakujemo zelo izenačen spopad.


0 x komentirano:

Objavite komentar