nedelja, 23. oktober 2011

Napoved zmagovalcev, W7, nedelja

Spet je tu nedelja in z njo čas za napovedi NFL tekem. Tokrat se mi je pridružil Igor (twitter: @DRprlek). Kot prejšnji teden bo tudi tokrat na sporedu 13 tekem, 12 danes, ena jutri. Šest ekip počiva.

Redskins @ Panthers

Jure: Po odličnem začetku je Newton v zadnjih tekmah vse bolj podoben novincu. Če bo tokrat vsaj malo spominjal na prve tekme, bi Panthersi to doma morali dobiti. CAR 27-9.

Igor: Redskinski bodo verjetno začeli z Beckom na poziciji QB. Carolina ima le eno zmago, kljub temu, da Newton in druščina ne igrajo slabo. Tukaj napovedujem zmago Caroline z 24-17.

Seahawks @ Browns

Jure: Seattla ima dve zmagi, a nad igro nisem navdušen. Tokrat jih čaka še eno potovanje proti vzhodu, kjer večinoma niso uspeši. Tudi tokrat bo tako. Brownsi bodo dosegli zmago, čeprav tudi Cleveland ne kaže zavidanja vrednih predstav. CLE 17-16.

Igor: Nobena izmed ekip ni posebej prepričljiva. Vseeno pa bo nekdo moral vpisati tretjo zmago v sezoni. Kljub domačemu terenu bodo domačini tekmo izgubili, predvsem zaradi težav, ki jih imajo z Hillisom. Seattle odhaja domov z zmago 23-13.

Falcons @ Lions

Jure: Zelo zanimiva tekma, ki gre lahko v obe smeri. Zdi se, da so na zadnji tekmi pri Falconsih vendarle ugotovili, komu morajo dati žogo. Lionsi ne igrajo tako dobro kot kaže record. Atlanta bo pripravila manjše presenečenje. ATL 24-17.

Igor: Prejšnje kolo je Detroit doživel novi poraz. Kako bo to vplivalo na njih bomo videli proti Atlanti, ki letos ne igra tako kot lani, zato tudi rezultatov ni. Lionsi igrajo doma, kjer je publika zmeraj glasna, zato lahko zmagajo tudi če igrajo dobro le polovico tekme. Lionsi z 27-20.

Broncos @ Dolphins

Jure: V Denverju začenjajo s Tebowom, ki se vrača na Florido. Miami igra katastrofalno. Računica je preprosta, Broncosi bodo dosegli drugo zmago sezone. DEN 31-17.

Igor: Miami je letos katastrofalen. Vseeno pa so razprodali stadion. Vse zasluge za to pa gredo Timu Tebowu, ki bo na domači Floridi moral dobiti priložnost in pokazati, da je dober igralec. Zmaga za Broncose z 31-24.

Chargers @ Jets

Jure: Ryan je imel med tednom spet veliko za povedati in ponavadi so Jetsi po takih dogodkih igrali dobro. Letos so enostavno slabši in za zmago proti Chargersom bo potrebna odlična igra, ki je letos Jetsi enostavno niso sposobni. Tudi San Diego ne blesti, vendar se sedaj počasi bližamo polovici sezone, ko ponavadi ta ekipa začne igrati vse bolje. SD 24-13.

Igor: Jetsi so drugo največje razočaranje te sezone in če ne zmagajo te tekme lahko sezono počasi zaključijo. Chargersi so uspeli nabrati že štiri zmage, vseeno pa niso tako zelo prepričljivi. Zanimiv bo obračun L. Tomlinsona, ki bo zaigral proti svoji nekdanji ekipi. SD je edina ekipa, proti kateri še ni dosegel TD-ja. Zmaga za Jetse v trdi tekmi. 17-9.

Bears @ Buccaneers

Jure: Tampa je tudi letos zelo nepredvidljiva. Lahko odigrajo zelo slabo, lahko super. Bearsi potujejo v London prvič, Bucsi drugič, morda bo to dovolj za zmago. TB 23-20.

Igor: Tampa je prejšnji teden premagala NO, kar vliva samozavest pred tekmo z medvedi, ki bo potekala v Londonu. Zgolj samozavest pa bo premalo za zmago. Chicago bo osvojil Wembley z 30-21.

Texans @ Titans

Jure: Bitka za prvo mesto v diviziji. Texansi imajo vse več težav in so po dobrem začetku že zašli tam, kjer sami nočejo biti. Titansi igrajo zelo dobro in tokrat bodo vpisali še eno pomembno zmago. TEN 17-10.

Igor: Mogoče ključna tekma za zmago v letos najslabši diviziji AFC South. Houston je prešnji teden izgubil v Baltimorju, medtem ko so Titansi imeli prost teden. Napeta tekma, vendar napovedujem zmago za Titanse, ki niso več odvisni zgolj od CJ-ja. 27-20.

Steelers @ Cardinals

Jure: Pittsburgh ima kar nekaj težav, a še več jih ima Kolb na drugi strani. Proti tej obrambi bo zelo težko pokazal kakršenkoli napredek. PIT 27-16.

Igor: Steelersi igrajo to sezono po sistemu vroče-mrzlo. Ta teden bodo spet vroči in bodo domov odnesli novo zmago, Arizona pa bo ostala pri enem zmagoslavju. Pitt z 30-10.

Chiefs @ Raiders

Jure: Po prihodu Palmerja nihče ne ve, kdaj bo ta pripravljen. Tudi če danes ne bo igral, bi Oakland doma proti Chiefsom to moral dobiti. Raidersi so zmagali zadnjih 8 tekem znotraj divizije. OAK 13-10.

Igor: Divizijska tekma, kjer dajem prednost Oaklandu, čeprav se še zmeraj ne ve, kdo bo QB pri Raidersih. Tudi če bodo igrali le po tleh, bi to moralo zadostovati. Raidersi bodo zmagali z 24-20.

Rams @ Cowboys

Jure: Ramsi so brez Bradforda in tako so njihove možnosti res minimalne. Če ne bo Romo spet blestel v negativnem smislu, bodo Cowboysi dosegli tretjo zmago letos. DAL 27-9.

Igor: Ramsi so letos spet slabi in prihajajo v Teksas, kjer potrebujejo tako tekmo, da spet pridobijo na samozavesti. Dallas preprosto mora zmagati in ne vidim, kako bi jim pri STL lahko to preprečili. Dallas 30-6.

Packers @ Vikings

Jure: Vse besede so odveč. Vse kot visoka zmaga Packersov bi bil velik šok. GB 38-17.

Igor: Dvoboj najboljšega in najslabšega v diviziji. Zmagovalec ni vprašljiv. GB gre domov z zmago 34-14.

Colts @ Saints

Jure: Pred sezono je bila to ena od tekem leta, vendar je sedaj ena manj zanimivih. Coltsi brez Peytona v New Orleansu nimajo kaj iskati. NO 38-16.

Igor: V ponovitvi Superbowla izpred dveh sezon je nesporni favorit domača ekipa. New Orleans je prejšnji teden izgubil v Tampi, tako da si novega poraza ne smejo privoščiti. Na srečo jim v goste prihaja letos slaba ekipa iz Indianapolisa. Coltsi so še zmeraj brez Manninga in še zmeraj brez zmage, kar se tudi po tem tednu ne bo spremenilo. Zmaga za Saintse z 34-13.


2 x komentirano:

Solidno torej. Lahko bi bilo bolje. Oakland bi bolje pršu čez, če bi Pryor igral in samo tekel. :D

Objavite komentar