sobota, 1. oktober 2011

Najbolj zanimive tekme danes

Znova je tu sobota in z njo college football. Tudi ta teden nas čaka nekaj zelo zanimivih tekem in prav gotovo tudi nekaj presenečenj. Poglejmo seznam dvobojev, ki bodo danes najbolj zanimivi. Vse ure so po slovenskem času.

18.00
Texas A&M - Arkansas. Pomembna tekma za obe ekipi, ki sta prejšnji teden prvič letos izgubili in si sedaj želita hitro vrniti precej višje. Naslov prvaka znotraj konference je verjetno za oboje izgubljen in sedaj je cilj uvrstitev v čim boljši bowl.

Mississippi State @ Georgia. Obe ekipi sta letos prikazali manj od želja pred začetkom sezone in ta tekme bo priložnost za vsaj manjša napredek. Pričakujem izenačeno tekmo vse do konca.

18.30
Wake Forest @ Boston College. Ta dvoboj znotraj ACC sicer nima kakega vpliva na razplet BCS tekem ob koncu sezone ali kaj podobnega, a utegne biti zelo zanimiva. Eaglesi so izgubili prvo tekmo znotraj konference in bodo kljub precej slabi igri doslej poskušali dobiti to tekmo.

21.30
Auburn @ South Carolina. South Carolina je sicer velik favorit, a Auburn je prejšnji teden imel skoraj bye in tokrat ne bo potrebno veliko, da bo ta tekme tesna vse do konca.

Baylor @ Kansas State. Baylor je doslej igral odlično v napadu, vendar tokrat odhajajo na gostovenje k zelo dobro obrambi in visoke razlike gotovo ne bo.

Michigan State @ Ohio State. Ekipi sta lani končali na vrhu konference. Letos je začetek sezone slabši za oboje in današnja zmaga bo za eno ekipa super popotnica za nadaljevanje sezone znotraj Big Ten.

0.00
Clemson @ Virginia Tech. Morda bomo ta dvoboj videli še enkrat letos, v finalu konference ACC. Vsaj del odgovora bomo dobili danes. Clemson ima za sabo nekaj izjemnih tednov, VT še ni igral prave tekme letos. Vse je možno v tej tekmi.

1.00
Texas @ Iowa State. Texas je favorit, vendar imajo kar nekaj težav, Iowa State pa je letos uprizorila že nekaj norih zaključkov in če bo razlika dolgo nizka, bo zelo zanimivo.

2.00
Alabama @ Florida. Verjetno tekma tedna. Dve odlični ekipi, tekma ima ogromen pomen na razplet konference SEC in na BCS tekme, vključno z uvrstitvijo v tekmo za državnega prvaka. Alabama je verjetno res boljša, a Gatorsi doma ne bodo popustili do konca.

Nebraska @ Wisconsin. Še en spopad znotraj konference. Poleg tega sta obe ekipi visoko na rankingu Top 25 in poraz bi že pomenil konec na tem področju. Mislim, da je Wisconsin boljši, a tako lahko kot v prejšnjih tekmah gotovo ne bo.


0 x komentirano:

Objavite komentar