nedelja, 23. oktober 2011

NCAA, week 8, dan 2

Osmi teden je končan. Presenečenj ni bilo veliko, vendar sta bili dve od njih ogromni. Dve ekipi, ki sta želeli v BCS finale, sta na isti dan izgubili in sanj od veliki tekmi je za letos konec. Oklahoma State je tako sedaj na poziciji za nastop v tej tekmi. Cowboysi imajo do konca še nekaj težkih tekem, tako da bo še zelo zanimivo. V čakalnici sta najbližje Stanford in Clemson.

uspešnost rangiranih ekip: 14/21
uspešnost rangiranih ekip proti ostalim: 11/15

#1 Alabama: vs. Tennessee. V prvem polčasi so Volsi zelo dobro igrali v obrambi, po premoru niso več zdržali. W, 37-6.

#2 LSU: vs. #18 Auburn. Kmalu po začetku je bilo vse odločeno. LSU nikoli prej ni dosegel toliko točk v tekmi proti Auburnu. W, 45-10.

#3 Oklahoma: vs. Texas Tech. Presenečenje meseca, morda leta. Texas Tech je z odlično igro v napadu bil cel čas v igri, vmes je vodil že za 24. Soonersi se približali na 3 točke, ampak izenačiti niso mogli. Eden od glavnih favoritov za državnega prvaka bo tako ostal brez finalne tekme. L, 38-41.

#4 Wisconsin: @ #17 Michigan State. Tekma tedna, morda tekma leta. Wisconsin je začel odlično (14-0), potem pa smo videli blokiranje FG-ja, blokiran punt vrnjen za TD, prestrežene žoge in Michigan State je povedel za 14. Wisconsin se je malo pred koncem vrnil, na samem koncu pa so Spartansi izvedli "hail mary" za zmago in sanje o nastopu v tekmi za državnega prvaka so za Badgerse končane. L, 31-37.

#5 Boise State: vs. Air Force. Broncosi so imeli ogromno težav, a so se izvlekli in ostajajo neporaženi. W, 37-26.

#6 Stanford: vs. #22 Washington. Na začetku je bilo malce dvoma o zmagovalcu, v nadaljevanju je večinoma igral le Stanford. W, 65-21.

#7 Oklahoma State: @ Missouri. Tudi Missouri ni bil previsoka ovira za Cowboyse, ki nadaljujejo z zelo zanesljivo sezono. W, 45-24.

#8 Oregon: @ Colorado. Brez težav za Duckse. W, 45-2.

#9 Clemson: vs. North Carolina. Podoben razplet kot na večini tekem za Clemson letos. Dolgo je bil nasprotnik v igri, ob koncu so Tigersi bili precej boljši. W, 59-38.

#10 Arkansas: @ Ole Miss. V prvem delu je Ole Miss odigral odlično in vodil že 17-0. Kasneje so se pri Arkansasu vendarle zbudili in dosegli še eno zmago. W, 29-24.

#11 West Virginia: @ Syracuse. Niti za trenutek obramba gostov ni našla recepta za domači napad. Ta je dosegel ogromno točk in pripravil lepo presenečenje. Obe ekipi imata sedaj po en poraz znotraj konference. L, 23-49.

#12 South Carolina: bye.

#13 Kansas State: @ Kansas. Proti Kansasu ni bilo težko podaljšati magične sezone. W, 59-21.

#14 Nebraska: @ Minnesota. Ena najslabših ekip iz BCS konferenc ni mogla nuditi primernega odpora. Nebraka bo ohranila morda celo previsoko poziciji na lestvici. W, 41-14.

#15 Texas A&M: @ Iowa State. Na začetku je bilo nekaj težav, v nadaljevanju so Aggiesi prevzeli stvari v svoje roke. W, 33-17.

#16 Virginia Tech: vs. Boston College. VT je verjetno najslabša 7-1 ekipa v zelo dolgo časa. Znova zelo bleda predstava. V tretji četrtini so naredili potrebo razliko. W, 30-14.

#19 Michigan: bye.

#20 Georgia Tech: @ Miami (FL). Miami je odigral odlično v obrambi in Jacketse omejil na skromnih 211 yardov, nekaj velikih napak so sicer naredili tudi sami in zgubili še drugič zapored. L, 7-24.

#21 Houston: vs. Marshall. Še ene prepričljiva zmaga Houstona. W, 63-28.

#23 Illinois: @ Purdue. Po odličnem začetku je sedaj Illinois povsem nerazpoznaven. Tokrat so izgubili še proti eni ekipi, ki bi jo morali premagati. L, 14-21.

#24 Arizona State: bye.

#25 Georgia: bye.


0 x komentirano:

Objavite komentar