sobota, 15. oktober 2011

Najbolj zanimive tekme danes

Sedmi teden je že v teku. Nekaj tekem je bilo odigranih v zadnjih dveh dneh, večina jih bo na sporedu danes. Zopet nekaj zelo zanimivih dvobojev, danes bodo na igrišču skoraj vse rangirane ekipe, poleg tega bomo še malce bližje razpletom znotraj konferenc. Spodaj predstavljam nekaj najbolj zanimivih tekem danes. Vse ure so po slovenskem času.

18.00
Michigan @ Michigan State. Zelo pomembna tekma v boju za uvrstitev v finale konference. Michigan ima za sabo nekaj povprečnih sezon, ko današnjih nasprotnikov nikakor niso mogli premagati. Letos bodo vsaj blizu. Zmagovalca je zelo težko napovedati, to bo bitka napadalne proti obrambni ekipi.

Baylor @ Texas A&M. Obramba domačih je letos veliko slabša kot smo pričakovali in napad Baylorja to lahko izkoristi. Kljub temu še vedno več možnosti pripisujem Aggiesom, vse do konca bi moralo biti zelo tesno.

18.21
South Carolina @ Mississippi State. South Carolina je favorit, vendar so se letos že nekajkrat pokazali v precej slabi luči. Mississippi State ima letos nekaj več težav kot lani in poti do zmage ne more najti. Morda je danes tista tekma, ko jim uspe premagati boljšo ekipo.

18.30
Miami (FL) @ North Carolina. Oboji letos ne računajo na visoko uvrstitev in so po prikazanem na približno istem nivoju. Tekma utegne biti zelo zanimiva in odločitev lahko pričakujemo v zadnji četrtini.

21.30
Oklahoma State @ Texas. Morda bomo videli nekaj podobnega kot prejšnji teden, morda bo precej bolj tesno. Texas si ne želi še enega poraza, vendar mu bo težko ušel. Pomembna tekma predvsem za Cowboyse, ki želijo ostati neporaženi.

Ohio State @ Illinois. Ohio State je prejšnji teden pokazal, da za odpis vendarle še ni. Illinois je še neporažen in bo v tej tekmi zelo motiviran, saj ima končno lepe možnosti, da premaga današnjega nasprotnika.

0.30
Virginia Tech @ Wake Forest. Virginia Tech ima ogromno težav. V obeh ACC tekmah igra ni stekla, najprej v napadu, potem v obrambi. Danes je nasprotnik Wake Forest, ki je nazadnje ugnal Florido State. Tu je vse mogoče.

1.00
Kansas State @ Texas Tech. Še eno zelo zanimivo srečanje, kjer je zmagovalca zelo težko napovedati. Domači igrajo dober napad, gostje so še neporaženi in za zdaj jim gre vse zelo dobro.

Northwestern @ Iowa. Nobena od teh ekip ne bo videla svojega imena visoko na končnih lestvicah, a oboji si želijo biti vsaj bližje vrhu. Kot velikokrat v Big Ten bo tudi tokrat zelo tesno in zmagovalec ne bo znan vse do konca.

Florida @ Auburn. Auburn je nekaj tekem odigral zelo dobro, nekaj zelo slabo. Tokrat dvoboj proti Floridi, ki se kljub dvema zaporednima porazoma še vedno bori za vstop v finale konference.


0 x komentirano:

Objavite komentar