sreda, 19. oktober 2011

Suck for Luck: Miami

Namernega izgubljanja v NFL ni oz. ga ne bi smelo biti. Vsako leto vidimo v zadnjem tednu sezone kar nekaj ekip, ki nimajo več moznosti končnico, igrati na polno. S porazom bi lahko pridobile nekaj mest na draftu, vendar jih to takrat ne zanima. "You play to win the game" je znameniti stavek, ki je zelo značilen tej ligi, vendar se Miami Dolphinsi zadnje čase zelo trudijo, da nas prepričajo v nasprotno.

Očitno bodo od sedaj naprej predali sezono in na draftu izbrali Lucka, čeprav ni nikjer zagotovila, da bo ta igralec Stanforda na draftu sodeloval, še manj je gotovo, da bo ta igralec res tako uspešen v NFL kot napovedujejo mnogi.

In sedaj k zadnji tekmi. Na drugi strani je bil Revis, najboljši CB v ligi. Ekipe zelo redko mečejo proti njemu, saj je jasno, da se ne bo zgodilo nič dobrega v tem primeru. V prvih petih tednih je šlo proti Revisu povprečno 2,8 žoge na tekmo. Tokrat je Moore vrgel v njegovo smer 14 žog. Pet podaj je bilo zaključenih, dve prestrezeni, ena vrnjena za TD. Tega enostavno ni mogoče razumeti, če ekipa želi zmagati.

Od začetka sezone 2010 do te tekme v ponedeljek je imel Revis eno prestreženo podajo, kar je povsem razumljivo. Ekipe proti njemu ne mečejo, zadnja tekma je bila le še en primer zakaj.


0 x komentirano:

Objavite komentar