sobota, 29. oktober 2011

Najbolj zanimive tekme danes

Sobota devetega tedna je tu. Znova je na sporedu kar nekaj zanimivih tekem, ki jih ne gre zamuditi. Še malce bolj bodo jasni razpleti po konferencah. Spodaj predstavljam nekaj najbolj zanimivih tekem danes. Vse ure so po slovenskem času.

18.00
Michigan State @ Nebraska. Zelo pomembna tekma za vrh divizije in uvsrtitev v finale. Spartanci so opravili veliko dela v zadnjih tednih, sedaj morajo vse to potrditi.

Missouri @ Texas A&M. Missouri je večino tekem igral dobro, vendar zmag ni veliko. Morda jim danes uspe presenetiti Aggiese, ki niso prepričljivi vse od začetka sezone.

21.30
Oklahoma @ Kansas State. Zelo pomembna tekma znotraj konference. Poraženec se bo poslovil od možnosti za prvo mesto na koncu. Kansas State je sredi magične sezone in je še vedno neporažen, a Oklahoma bo po porazu iz prejšnjega tedna igrala na polno.

Georgia @ Florida. Georgia je zmagala le 3 od zadnjih 21 tekem v tem dvoboju. Tokrat so boljši in bi morali to tekmo dobiti, čeprav Florida ni tako slabo kot igrajo zadnjih nekaj tednov in ta tekma utegne biti zelo tesna.

1.15
South Carolina @ Tennessee. South Carolina je še vedno na vrhu divizije, vendar imajo precej težav znotraj ekipe in ta tekma bo precej težja kot se je zdelo še nekaj tednov nazaj.

2.00
Clemson @ Georgia Tech. Clemson je še brez poraza, a celo sezono dela veliko napak in Georgia Tech bi lahko to izkoristila, vendar bo treba igrati precej boljše kot zadnja dva tedna.

Stanford @ USC. Trojansi igrajo precej bolje kot v začetku sezone, Luck bo imel tokrat nekaj več dela. Stanord je še vedno favorit, a če bo nekaj žog šlo v napačno smer, utegne biti zelo zanimivo.


0 x komentirano:

Objavite komentar