sobota, 22. oktober 2011

Najbolj zanimive tekme danes

Osmi teden se bo danes nadaljeval. Znova je na sporedu kar nekaj zanimivih tekem, ki jih ne gre zamuditi. Še malce bolj bodo jasni razpleti po konferencah. Spodaj predstavljam nekaj najbolj zanimivih tekem danes. Vse ure so po slovenskem času.

18.00
Oklahoma State @ Missouri. Oklahoma State je še neporažena in vse do zadnje tekme ne bi smela izgubiti, vendar vsako leto naleti na nepričakovano visoko oviro nekje na poti. Missouri bi lahko bil ta ovira, tako da bi bila ta tekma lahko zelo zanimiva. Vseeno imajo Cowboysi precej več možnosti za zmago.

North Carolina @ Clemson. Clemson je boljša ekipa, a že nekaj tekem zaporedoma so bili zreli za poraz. Do zdaj so se vedno izvlekli, morda bo danes konec tega niza, čeprav North Carolina ni na tako visokom nivoju kot v zadnjih letih.

Cincinnati @ South Florida. Ena od mnogih tekem znotraj konference Big East, ki utegne biti zelo zanimiva, čeprav nobena od ekip ne sodi med najboljše v državi.

21.30
Georgia Tech @ Miami (FL). Miami je na zadnji tekmi pokazal, da lahko igra, vendar sedaj mora nabrati nekaj zmag, da se dvigne na lestvici. Georgia Tech je na zadnje izgubila in sedaj se bodo poskusili vrniti na zmagovalno pot.

Maryland @ Florida State. Florida State je izrazit favorti, vendar je Maryland letos že večkrat pokazal, da lahko igra tudi proti zelo dobrim nasprotnikom. Morda jim uspe še ena dobra predstava.

1.00
Penn State @ Northwestern. Penn State je morda najbolj nepredvidljiva ekipa v državi. En teden igrajo zelo dobro, drugi zelo slabo. Northwestern ni slab in če bodo gostje odigrali povprečno, bo tole zelo zanimivo.

1.30
USC @ Notre Dame. Dvoboj dveh šol, ki so bile v preteklosti zelo visoko. Sedaj so oboji precej nižje, a se počasi dvigajo. Zmagovalec te tekme bo kar dobro pozicioniran. Več možnosti pripisujem domačim, vendar letos zelo radi zapravljajo žoge in tako se lahko zgodi marsikaj.

2.00
Wisconsin @ Michigan State. Na papirju tekma tedna. Odlični obrambi, v napadu je Wisconsin boljši, Michigan State je domačin. Oboji so nepraženi znotraj konference. Verjetno bo dolgo zelo tesno, na koncu bi Wisconsin moral narediti potezo ali dve več.

Washington @ Stanford. Washington je po porazu proti Nebraski odigral tri zelo dobre tekme. Danes jih čaka Stanford, kjer bo težko ponoviti te predstave. Lucka bodo zelo težko ustavili, vendar lahko ostanejo blizu, če bodo učinkoviti v napadu.


0 x komentirano:

Objavite komentar