nedelja, 9. oktober 2011

Napoved zmagovalcev, W5, nedelja

Spet je tu nedelja in z njo čas za napovedi NFL tekem. Tokrat se mi je pridružil Tadej (twitter: @TadejEkart). Poglejmo, kako nama bo šlo danes. Jaz sem trenutno pri rezultatu 40-28, gostujoči napovedovalci pa so dosegli 11-5 (Boris, Tomas), in 10-6 (Vlado, Rok).

Eagles @ Bills

Jure: Čeprav Eaglesi na trenutke izgledajo zelo slabo in Billsi zelo dobro, si favoriti pred sezono tokrat ne bodo privoščili še ene polomije. Treba bo igrati celo tekmo in na koncu bi morali odnesti zmago. PHI 31-21.

Tadej: Sanjsko moštvo je tokrat v gosteh pri eni izmed senzacij te sezone, 3-1 Buffalu. Glede na kritike in dotolčen ponos ekipe, bodo Eaglesi igrali na vse ali nič, kar se jim bo na koncu obrestovalo, Billsi pa bodo zabeležili svoj drugi poraz. 17-14.

Saints @ Panthers

Jure: Newton se je doslej prikazal v zelo dobri luči, vendar so Saintsi enostavno boljši, veliko boljši. Verjetno bo do polovice še tesno, kasneje bo razlika vse večja. NO 37-20.

Tadej: Cam Newton je s svojo energijo oživil napad Panthersov. Vendar Carolino tudi tokrat čaka poraz, saj v goste prihajajo Saintsi. Tekma bo težka in glede na že videno se nam obeta dosti igre po zraku. 31-24.

Raiders @ Texans

Jure: Raidersi bodo tokrat še posebej motivirani. Texansi so brez Johnsona, pa tudi z njim so imeli nekaj težav. To je še ena tistih tekem, ko ime Houston priložnost, da pokaže, koliko je vreden, in tega enostavno ne naredi. OAK 31-28.

Tadej: Rek »Justi winbaby« bo tokrat še bolj v mislih igralcev Raidersev. Smrt dolgoletnega lastnika ekipe Ala Davisa, bi morala biti dovoljšnja motivacija, da ponovno presenetijo, ter zmagajo. Texansi bodo težek nasprotnik, kljub poškodbi Johnsona, tekma bo napeta do konca. 21-20.

Chiefs @ Colts

Jure: Suck for Luck bitka se nadaljuje v Indianapolisu. Coltsi so v ponedeljek pokazali, da lahko igrajo. Če v ozadju ni vse to le priprava za Lucka, je Indy pred prvo zmago sezone. IND 20-13.

Tadej: Chiefsi se počasi pobirajo, na kar kaže tudi njihova igra. Coltsi tudi kažejo znake življenja, vendar bodo morali prestaviti v prestavo višje. Proti Kansas Cityu, to ne bi smel biti problem. Coltsi bodo slavili doma. 13-24.

Bengals @ Jaguars

Jure: Dalton ali Gabbert? Prvi je bil draftan v drugi rundi in je boljši od drugega, ki je bil draftan v prvi rundi. Zmaga za Cincinnati. CIN 24-10.

Tadej: Soočenje dveh rookie QBjev. Bengalsi so presenetljivo zmagali Buffalo, vendar jim zmaga kljub tesni tekmi tudi tokrat ne bo ušla. 17-14.

Cardinals @ Vikings

Jure: Z malce sreče bi Arizona lahko bila 4-0. Trikrat so izgubili povsem ob koncu, tokrat morajo igrati precej bolj zbrano, proti McNabbu in sumljivemu klicanju akcija Minnesote to ne bi smel biti problem. ARI 34-24.

Tadej: Ekipa s preplačanim starting QBjem proti ekipi, ki ne zmore solidno oddigrati drugega polčasa. Tekma bo zanimiva, vendar se bo Cardsem nasmehnila zmaga, Vikesi bodo padli v še globljo krizo. 16-14.

Seahawks @ Giants

Jure: Verjetno najlažja tekma za Giantse letos. Znova bo nekaj ključnih igralcev izpustila tekmo, a vseeno bodo domači visoko zmagal. NYG 35-12.

Tadej: Seahawksi so v drugem delu zadnje tekme pokazali znake življenja, vendar jim bo sreča tokrat obrnila hrbet. Gladka zmaga Giantsev. 14-34.

Titans @ Steelers

Jure: Najtežja odločitev tedna. Titansi igrajo zelo všečno, vendar so Steelersi doma po debaklu prejšnji teden. V takem položaju je enostavno težko napovedati proti Pittsburghu. PIT 24-21.

Tadej: Steelersov se očitno drži prekletstvo poražencev Super Bowla, saj nikakor ne najdejo svoje igre. Napadalna linija je načeta, Roethlisberger igra kot rookie, svetla točka obrambe ostaja TroyPalomalu. Tokrat jih čaka težka tekma proti Titansom in nov poraz. 24-10.

Buccaneers @ 49ers

Jure: Obe ekipi delata zelo malo napak in sta tako vedno blizu. Tokrat se igra na zahodni obali, malce več možnosti pripisujem domačim. SF 24-20.

Tadej: Tekma bo dokaj izenačena, oboji igrajo solidno. Na koncu bodo več sreče imeli domači. 17-21.

Chargers @ Broncos

Jure: Ogrevanje je konec, San Diego bi lahko začel igrati malce bolje. Tudi če ne bo, bo vse skupaj vseeno dovolj za še eno zmago. SD 23-10.

Tadej: V primeru, da napad ne bo delal prevelikih napak, bi morala biti gladka zmaga Boltsev. V nasprotnem primeru bo tesno do konca, v vsakem primeru pa bomo v Denverju videli in slišali še več zahtev po Tebowu. 17-10.

Jets @ Patriots

Jure: Jetsi imajo trenutno ogromno težav. Ekipa enostavno letos ni tako kvalitetna. Vsi so računali na najboljšo sezono Sancheza, a ta ne blesti. Patriotsi se bodo z veseljem maščevali za lanski poraz. NE 41-17.

Tadej: Tekma, ki bo ta teden požela največ pozornosti. Obramba Jetsev ne blesti, širokoustenje pa jim glede na pokazano tudi ne koristi preveč. Čeprav Tom Teriffic, trdi da je pozabil tekmo iz lanske končnice, bo tokrat jasno dal vedeti, kdo je prva ekipa v AFC East.Naveza Brady-Welker bo ostala na poti podiranja rekordov, Wilfork bo dosegel svoj tretji INT, Haynesworth svoj prvi sack v dresu New Englanda. 14-38.

Packers @ Falcons

Jure: Falconsi zelo redko izgubijo doma, vendar ko pride v goste Rodgers, druge možnosti skoraj ni. Tokrat bo nekaj podobnega. Morda bo tesno, a na koncu bodo vseeno zmago odnesli Packersi. GB 35-28.

Tadej: Packersi in Falconsi imajo neporavnane račune iz prejšnje sezone. Green Bay je v končnici presenetil in sesul Atlanto. Motivacija za zmago bo pri Falconsih visoka, vendar Rodgers in ekipa enostavno igrajo na višji ravni. Obeta se nam dosti točk in zanimiva igra. 31-34.


0 x komentirano:

Objavite komentar