petek, 14. oktober 2011

NCAA, week 7

Tu je že sedmi teden letošnje sezone, do polovice smo prišli prehitro. Večina najboljših ekip bo tokrat na gostovanjih, vendar nobena od njih ne bo igrala proti ekipi, ki bi se lahko dolgo upirala. Precej bolj zanimivo bo drugje. Smo sredi bojev znotraj konferenc, kjer odloča vsaka tekma.

#1 Alabama: @ Ole Miss. Vse drugo kot zmaga Alabame za več kot 20 točk bi bilo veliko presenečenje.

#2 LSU: @ Tennessee. Še ena tekma, kjer Tigersi večjih težav ne bodo imeli.

#3 Oklahoma: @ Kansas. Znova lahko pričakujemo blizu 70 točk za goste v tem dvoboju. Oklahoma bo ostala neporažena.

#4 Wisconsin: vs. Indiana. Lani je bila končna razlika 63 točk. Letos ne bo precej drugače.

#5 Boise State: @ Colorado State. Tudi Broncosi se bodo komaj ogreli, ko bo razlika že neulovljiva.

#6 Stanford: @ Washington State. Luck bo poskrbel, da se bo najdaljši niz brez poraza v državi še podaljšal.

#7 Oklahoma State: @ #25 Texas. Longhornsi bo tokrat malce lažji dihali, a odličen napad Cowboysev bi vseeno moral biti dovolj za zmago.

#8 Oregon: vs. #17 Arizona State. Ducksi bodo doma dosegli še eno zmago. Devilsi so tretja ekipa v konferenci, vendar jim ta poraz na lestvici ne bo močno škodoval.

#9 Clemson: @ Maryland. Clemson je v preteklih tednih naredil ogromno, sedaj morajo ubraniti to odlično pozicijo. Proti Marylandu večjih težav ne bi smelo biti.

#10 Arkansas: bye.

#11 Michigan: @ #24 Michigan State. Zelo zanimiva tekma v boju za prvo mesto v diviziji. Michigan ima super napad in slabo obrambo. Situacija pri Michigan State je ravno obratna. Karkoli je zelo težko napovedati, a zdi se, da Michiganu letos končno lahko uspe.

#12 West Virginia: bye.

#13 Georgia Tech: @ Virginia. Še enkrat več so Jacketsi favoriti, vendar bodo morali začeti igrati spodobno tudi v drugem polčasu.

#14 South Carolina: @ Mississippi State. South Carolino nujno potrebuje to zmago, Mississippi State ima letos ogromno težav. Zmaga za goste.

#15 Kansas State: @ Texas Tech. Še en zanimiv dvoboj. Obe ekipi sta doslej prikazali veliko, Kansas State je še brez poraza in je doslej vedno našel pot do zmage. Tudi tokrat se utegne zgodi nekaj podobnega, čeprav bo zelo tesno.

#16 Illinois: vs. Ohio State. Buckeyesi so vsak teden slabši, Illinois lahko ostane neporažen.

#18 Nebraska: bye.

#19 Texas A&M: vs. #20 Baylor. Obema ekipama se v zadnjih tednih ni izšlo po načrtih. Baylor ima zelo dober napad, vendar so Aggiesi v obrambi boljši, kar bo dovolj za zmago.

#21 Virginia Tech: @ Wake Forest. Glede na doslej prikazano me sploh ne bi presenetilo, če Hokiesi izgubijo to tekmo.

#22 Auburn: vs. #23 Florida. Po dveh izjemno težkih tekmah bodo sedaj Gatorsi igrali proti Auburnu, ki je letos slabši, a se je dokopal do nekaj neverjetnih zmag. Tudi tokrat se lahko zgodi kaj nepredvidljivega, vendar več možnosti pripisujem Floridi.


0 x komentirano:

Objavite komentar