ponedeljek, 12. december 2011

NFL scenariji, W14, pregled

Danes nas čaka še ena tekma 14. tedna, vendar na scenarije v tem tednu nima vpliva. Poglejmo, katere ekipe so se včeraj uvrstile v končnico in katerim je nekaj malega zmanjkalo, za zdaj. Videli smo tudi nekaj premikov po lestvici med tistimi, ki so že v končnici.

New England

divizijski naslov:
W + NYJ L

Jetsi so zmagali in tako Patriotsi še niso prvaki divizije, vendar so sedaj zelo blizu. Rabijo le še eno zmago ali en poraz Jetsov.

Houston

divizijski naslov:
W + TEN L

Končno se je zgodilo, Texansi so v končnici. Preostane jim borba za drugo mesto v AFC, slabše kot tretji verjeno ne bojo.

Pittsburgh

#6:
1) W + CIN L + NYJ L + DEN L + OAK L
2) W + CIN L + NYJ L + TEN L
3) W + CIN L + TEN L + OAK L + DEN L

#5:
W + CIN L + NYJ L + TEN L + DEN L + OAK L

Po pričakovanjih se noben od scenarijev ni uresničil. Vseeno je bil zelo blizu tretji scenarij za šesto mesto. Le Denver je zmagal in za vsaj en teden odložil uvrstitev v končnico za Pittsburgh.

Green Bay

#2:
1) W
2) NO L

Packersi so zmagali in si tako že zagotovili drugo mesto v NFC. Sedaj imajo tudi uradno prost teden po koncu rednega dela. Čaka jih le še ena stopnička, potem pa bo na vrsti velika dilema. Spočiti starterje ali igrati na 16-0?

San Francisco

#3:
W + DAL L

49ersi so si privoščili velik spodrsljaj. Nimajo še tretjega mesta, prav tako so le še napako oddaljeni od tega, da jih Saintsi prehitijo v bitki za drugo mesto. Razlika med drugim in tretjim mesto je ogromna.

New Orleans

divizijski naslov:
W + ATL L

#6:
1) W + DET L
2) W + CHI L

#5:
W + DET L + CHI L

Falconsi so se po velikem zaostanku vrnili in zmagali in tako Saintsi še niso prvaki divizije, so pa uradno uvrščeni v končnico, za zdaj držijo šesto mesto.

V spodnji tabeli je trenutni pregled ekip, ki so uvrščene v končnico, vsaka je napisana na mestu, ki si ga je doslej zagotovila.

uvrstitevAFCNFC
1

2
GB
3

4HOUSF
5

6
NO


0 x komentirano:

Objavite komentar