četrtek, 22. december 2011

Napoved zmagovalcev, W16, četrtek

Čez nekaj ur bo na sporedu še zadnja letošnja četrtkova tekma. Začelo se je na severu z bitko med Saintsi in Packersi, končuje se na jugu, kjer se bodo v precej manj pomembni tekmi pomerili Coltsi in Texansi. Ta teden pri napovedih sodeuje Tadej (twitter: @PaintballCelje).

Texans @ Colts

Jure: Coltsi so dosegli prvo zmago in se rešili velikega bremena, morda jim bo to pomagalo, da bodo tokrat odigrali solidno. Vseeno je razlika med ekipama prevelika, Texansi se še vedno borijo za prost teden po koncu rednega dela. Z odlično igro po tleh bodo prvič dobili obe tekmi proti Coltsem v eni sezoni.

Tadej: Pred sezono so pričakovali, da bo tole epski dvoboj in borba za vrh divizije, a žal ima le ena ekipa kalkulacijo in potrebuje zmago, to so gostje iz Houstona. Prva tekma med tema divizijskima rivaloma je bila enostranski promet in 34-7 za Texanse s Schaubom kot "starting" QB-jem. Zaradi poškodbe bo danes prvi QB T. J. Yates, ki je v prvih tekmah dostojno zaigral, na zadnji pa žal vrgel 2 INT in izgubil še eno žogo, tako da se ni izkazal. Na drugi strani so katastrofalni Coltsi, ki pa so v "vzponu" forme, saj so na zadnji tekmi dosegli svojo prvo zmago letos in so tako zenkrat 1-13 in še vedno držijo prvi pick na draftu 2012. Sam pričakujem boljšo igro Fosterja ter Yates-a ter posledično prvo zmago Houstona v Indianapolisu. Preprosto Coltsi letos ne morejo proti Houstonu, pa čeprav slednji igra za tretjim QB-jem, to dejstvo pove vse.


0 x komentirano:

Objavite komentar