četrtek, 28. julij 2011

CFL, week 5

Pred nami je že peti teden v ligi CFL. Morda največje vprašanje je, če lahko BC končno doseže svojo prvo zmago. Med drugim bo tudi zanimivo videti, če bo Calvillo res že pripravljen in če bo lahko igral na visokem nivoju.

29. julij ob 2.00: BC (0-4) @ Winnipeg (3-1)
BC ne more in ne more do te prve zmage, čeprav niso tako slabi. Winnipeg ima odlično obrambo, napad se je zbudil na prejšnji tekmi, vendar tokrat pričakujem vrnitev v formo prejšnjih tekem. BC bo končno pripel do zmage v tesni tekmi.

30. julij ob 0.30: Montreal (3-1) @ Hamilton (2-2)
Hamilton je v zadnjih dveh tekmah pokazal, da lahko igra, vendar spomin na lsab začetek ostaja. Montreal je še vedno branilec naslova in najboljša ekipa v svoji diviziji. Če bo Calvillo igral, bo to četrta zmaga za gostujočo ekipo.

30. julij ob 3.30: Toronto (1-3) @ Edmonton (4-0)
Toronto ima ogromno težav, v ključnih trenutkih ne najde rešitev. Imajo dva podajalca, noben ni zelo dober. Edmonton igra odlična na obeh straneh žoge, od štirih zmag so bile tri z visoko razliko. Tokrat bodo niz neporaženosti podaljšali še za en teden.

31. julij ob 3.30: Calgary (2-2) @ Saskatchewan (1-3)
Calgary še vedno išče lansko formo, a je nikakor ne more najti. Napad je precej slabši. Saskatchewan je končno dosegel prvo zmago, sedaj vedo, kako je treba igrati. Igro iz prejšnjega tedna lahko prenesejo tudi v to tekmo in dosežejo pomembno zmago.


0 x komentirano:

Objavite komentar