četrtek, 21. julij 2011

CFL, week 4

Tedni hitro minevajo, pred nami je že četrti. V prejšnjem tednu so tekme odprle nekaj novih vprašanj, morda kak odgovor dobimo že tokrat. Razlike na lestvici so vse večje, ekipe z dna morajo doseči kako zmago, sicer bo sezone hitro konec. Spored prinaša tekme v treh dneh, prva v noči na petek, v soboto znova ena pred polnočjo. V dveh tekmah bomo videli ponovitev dvobojev izpred dveh tednov, tokrat z zamenjano vlogo gosta in domačina.

23. julij ob 4.00: Hamilton (1-2) @ BC (0-3)
Hamilton je končno dosegel zmago. Napad je blestel, vendar je razlog verjetno zelo slaba obramba Saskatchewana. Tokrat ne bo šlo tako lahko. BC je že dokazal, da lahko igra dobro, dvakrat je zgubil za malo. Kljub polomu proti Edmontonu se domači lahko zberejo in z igro iz prvih dveh tednov bi morali biti boljši od gostov. Zmaga za BC.

23. julij ob 22.00: Winnipeg (2-1) @ Toronto (1-2)
Winnipeg je z odlično obrambo dosegel dve zmagi, vendar napadu ne gre. V zadnji tekmi se je pokazalo, da obramba sama ne bo zmogla. Toronto bo igral prvič letos doma. Zmaga je nujna, Argosi so boljši kot kaže izkupiček 1-2, vendar morajo sedaj to potrditi. Ekipi sta se srečali pred dvema tednoma, ko je v izenačenem dvoboju zmagal Winnipeg. Tokrat bo več točk zbral Toronto.

24. julij ob 1.00: Edmonton (3-0) @ Calgary (2-1)
Vrhunec tedna, bitka za drugo mesto lige. Edmonton blesti v napadu in obrambi. Malo izgubljenih žog, za zdaj jim gre vse odlično. Calgary je bil doslej v obrambi malce slabši kot v napadu. Pred sezono se je od njih pričakovalo malce več. Sedaj lahko ta pričakovanja upravičijo. Mislim, da tokrat obramba Edmontona ne bo mogla tako suvereno ustaviti nasprotnika. Zmaga za Calgary.

25. julij ob 1.00: Saskatchewan (0-3) @ Montreal (3-0)
Kaj sploh reči o tej tekmi? Montrealu gre bolje kot so si lahko želeli, Saskatchewanu slabše kot je kdorkoli pričakoval. Ekipi sta se srečali pred dvema tednoma, ko je Montreal zmagal za 14 točk. Tokrat bi razlika morala biti še večja. Saskatchewan bo moral pokazati več kot v vseh tekmah doslej skupaj, da bo sploh lahko imel možnosti za zmago. Montreal je trenutno neustavljiv, konec tedna bodo že 4-0.


0 x komentirano:

Objavite komentar