petek, 26. avgust 2011

Tretji vtisi

Tokrat še zadnji vtisi za šest NFL ekip, ki so že odigrale svojo tretjo preseason tekmo. Zadnja teden, ki bo na sporedu naslednji teden, je vedno najmanj pomemben in prve ekipe igrajo zelo malo.

Navijači Panthersov so videli eno od akcij, ki so krasile Newtona lani. Newton je dosegel TD po teku za 16 yardov. Vendar pa je to tudi vse, kar so videli dobrega. Napadalna linija ni dobra, obramba ima težave. Bengalsi so se presenetljivo lahko sprehajali po igrišču. Če ne bi bilo še ene nesrečno izgubljene žoge, bi bila razlika že zelo kmalu po začetku precej visoka.

Brownsi so takrat vendarle naleteli na previsoko oviro. Bilo je nekaj solidnih napadov, vendar brez točk do zadnje četrtine. Tudi Eaglesi niso blesteli, a so prišli do nekaj lahkih točk po prestreženi podaji in ogromni napaki Clevelanda pri puntu. Vick je še vedno precej daleč od nekaterih tekem lani.

Napad Ravensov je na začetku znova zgledal dokaj slabo. Začelo se je z nekaj kratkimi napadi, Flacco je vrgel prestreženo podajo, ki je bila vrnjena za TD. V drugi četrtini je bilo vse skupaj videti malce bolje. Redskinsi so znova igrali veliko po tleh in bili pri tem dokaj uspešni. Bitka za prvega QB se nadaljuje, Grossman je bil tokrat boljši.


0 x komentirano:

Objavite komentar