četrtek, 11. avgust 2011

Preseason, week 1

Pa je tu. Po več kot pol leta bomo spet videli NFL tekmo. Danes oz. v noči na petek se bo začela predsezona. Kot vsako leto tudi letos štiri tekme za vsako ekipo. V tretji starterji igrajo največ, v ostalih precej manj. Rezultat je v teh tekmah nepomemben, precej bolj se gleda igra tistih igralcev, ki nimajo zagotovljenega mesta v ekipi za redni del sezone. Prav tako je zanimivo videti tiste igralce, ki smo jih v college videvali vsak teden, tu pa med sezono dobijo zelo malo priložnosti.

Prvi dan bo morda najbolj zanimiva tekma med Patsi in Jagsi. Prvi so dodali nekaj zanimivih igralcev v zadnjih tednih, drugi začenjajo z novim podajalcem. Zanimiv bo tudi dvoboj Orton-Tebow pri Denverju in prva predstava Kolba pri Arizoni.

petek, 1.30: JAC @ NE
petek, 1.30: BAL @ PHI
petek, 2.00: SEA @ SD (ESPN America)
petek, 2.30: DEN @ DAL
petek, 4.00: ARI @ OAK


Drugi dan letošnje predsezone se bodo predstavili Redskinsi brez pravega QB-ja. Videli bomo tudi Bengalse z Daltonom. Pri Ninersih Crabtree znova ne bo igral, videli bomo Edwardsa, ki je sedaj doma na zahodni obali.

sobota, 1.30: MIA @ ATL
sobota, 1.30: CIN @ DET
sobota, 1.30: PIT @ WAS
sobota, 2.00: TB @ KC (ESPN America)
sobota, 2.00: SF @ NO


V noči na nedeljo se bo prvič predstavil prvi izbor letošnjega nabora. Dobili bo prvi odgovor na vprašanje, kako mu gre v NFL. V Clevelandu bodo znova vse oči uprte v McCoyja. Zelo zanimiv bo tudi zadnji dvoboj, kjer imata obe ekipi nekaj novih podajalcev.

nedelja, 1.30: GB @ CLE
nedelja, 2.00: NYG @ CAR
nedelja, 2.00: BUF @ CHI
nedelja, 2.00: IND @ STL
nedelja, 2.00: MIN @ TEN


Zadnji dan se bodo pomerili še Texansi in Jetsi. Slednji imajo precej težav v napadu, bomo videli, kako bo to izgledalo na igrišču.

torek, 2.00: NYJ @ HOU (ESPN America)


0 x komentirano:

Objavite komentar