sobota, 13. avgust 2011

Prvi vtisi

Za nami je prvih 10 NFL tekem. Ker gre za prvo tekmo predsezone po dolgem lockoutu, ni vredno delati velikih zaključkov, vendar je bilo nekaj stvari, ki so izstopale.

Gabbert je začel dokaj solidno pri Jaguarsih, kasneje pa imel malce več težav. Patriotsi so znova dokazali, da imajo veliko dobrih igralcev tudi med rezervami, Mallett je potrdil, da sodi med tri najbolj pripravljene nove podajalce letos.

Vick je nadaljeval, kjer je lani končal z Eaglesi. Odličen začetek tekme, odsotnost prvih dveh lovilcev ga ni niti malo zmotila. Ravensi so imeli precej težav v napadu po tleh.

Napad Chargersov je še vedno zanesljiv, Tarvaris Jackson (novi podajalec Seahawksov) je pokazal, da lahko igra, a še vedno dela iste napake kot v prejšnjih sezonah.

Orton je začel odlično za Broncose, secondary Cowboysev bo imel še veliko dela. Tebow je še enkrat več pokazal, zakaj ni starter v NFL.

Kolb se je predstavil v dresu Cardinalsev. Nič posebnega, za kaj več ga bo treba videti večkrat. Tudi Raidersi niso prikazali nič, kar bi veljalo posebej omeniti.

Dolphinsi znova po starem. Dober začetek v obrambi, potem pa prestrežena žoga, za katero Henne ni bil niti malo kriv in Falconsi so zlahko dosegli TD.

Bengalsi so začeli brutalno. V prvih treh akcijah, kjer so se dotaknili žoge, so dvakrat žogo izgubili, enkrat je vračalec pokleknil za touchback. Dalton se ni izkazal. Lionsi so znova prikazali všečno igro, navdušenje nad to ekipo se še ne bo ustavilo.

Grossman je začel za Redskinse in presenetljivo dobro pomikal svoj napad po igrišču. Skupno 19/26, 207 yardov, 1 TD. Steelersi so s starterji igrali zelo malo, zato več o njih naslednji teden.

Chiefsi so v začetku tekme izgubili kar dve žogi. Lani so bili na tem področju na drugem mestu v ligi. Buccaneersi so imeli starterje precej dolgo v igri, Freeman je znova odigral dobro.

49ersi so prikazali, zakaj je v ameriškem nogometu treba imeti dobro napadalno linijo. Te včeraj niso imeli, Saintsi so povsem dominirali na tem podrobčju.

Danes nekaj komentarjev o dogajanju tudi na twitterju: klik.


0 x komentirano:

Objavite komentar