sobota, 20. avgust 2011

Drugi vtisi, drugič

Drugi teden predsezone je v polnem teku, čas je za pregled drugega večera. O prvih dveh tekmah si lahko preberete tukaj: klik.

Coltsi so še enkrat dokazali, da so brez Manninga zelo malo vredni. Napad ni pokazal skoraj nič. Tudi obramba se ni izkazala. Redskinsi so že drugi teden zapored s prvo ekipo bili zelo suvereni. Tokrat je začel Beck in končal pri 14/17 in 140 yardih. Omeniti velja tudi napad Washingtona po tleh, ki je bil celo tekmo zelo uspešen, skupno 215 yardov.

Chiefsi so tokrat le dosegli nekaj točk, a večino šele potem, ko so igrale druge postave. Napad znova ni prikazal zanesljive igre. Ravensi so začeli podobno kot prejšnji teden. Solidno po zraku in slabo po tleh, v drugi četrtini pa je Rice vendarle izvedel tek za 26 yardov in TD, kar je malce izboljšalo vtis.

Brownsi so imeli v prvem napadu precej težav, potem nič več. McCoy je odlično našel luknje v secondaryju Detroita in dosegel kar 3 TD-je. Lionsi so lahko bolj zadovoljni s svojim napadom. Stafford je znova hitro po začetku tekme popeljal svojo ekipo do TD-ja. Bilo je tesno, a tokrat je Burleson naredil vse prav. Tudi tek je bil v začetku zelo soliden.

Panthersi so spoznali, da bo pot za Newtona še zelo dolga. Dolga utegne biti tudi sezona za Pantherse, saj Clausen prav tako ni pokazal kaj več. Dolphinsi so tokrat bili boljši. V začetku so znova imeli ogromno težav, tudi s kaznimi, a vendarle dosegli nekaj točk. Odlično je v dresu Miamija začel Bush.

Kolb je tokrat pri Cardinalsih prvič igral malce dlje. Ni bil odličen pa tudi slab ne. Pod pristiskom je naredil nekaj napak. Ko je imel dovolj časa, je dobro našel svoje lovilce. Napad Packersov je ta teden imel veliko težav. Rodgers je znova izvedel nekaj dobrih podaj, a dolgih uspešnih napadov ni bilo.

Jaguarsi so se dobro pomikali po igrišču, vendar v začetku tekme izgubili dve žogi. Garrard je vrgel zelo slabo podajo v končno cono. Za Falconse lahko znova rečem, da nismo videli nič posebnega. Ena dolga akcija (76 yardov za TD) je močno popravila vtis.


1 x komentirano:

JAguars obramba je izjemno dobro igrala, res da je spustila tisti neumni dolgi TD, ampak sam pritisk na QB-ja je bil res odličen , posredovanje v sekundary pa tudi zadovoljiva ... Še kr pa ni teka žal očitno res spet vse na Drewu in njegovem talentu ... Pomeni da bo na sredini decembra že v bolniški .....

Objavite komentar