četrtek, 25. avgust 2011

Preseason, week 3

Danes ponoči se bo začel že tretji teden predsezone. Kot vedno bo tudi tokrat to najpomembnejša tekme od teh štirih, ki pravzprav niso pomembne. Kot vedno je tudi tokrat zmagovalec predsezone tista ekipe, ki se ji poškoduje najmanj igralcev. Vseeno pa bomo ta teden lahko videli, kako dobro so pripravljne začetne postave vseh 32 ekip. Na ESPN America bodo prenašali štiri tekme.

V noči na petek bodo na sporedu tri tekme. Panthersi in Bengalsi gredo v sezono z novima podajalcema, ki doslej nista blestela. Zanimivo bo videti, če bo tokrat komu uspelo odigrati bolje. Zanimivo bo tudi v Philadelphii, kjer bodo domači skušali popraviti vtis s prejšnje tekme, Clevaland pa želi nadaljevati z zelo dobrimi predstavami napada.

petek, 1.00: CAR @ CIN
petek, 1.30: CLE @ PHI
petek, 2.00: WAS @ BAL (ESPN America)

Drugi dan bosta na sporedu samo dve tekmi. Packersi ne bodo imeli težav s Coltsi, ki so še vedno brez Manninga. Ramsi bodo igrali proti Chiefsom. Obe ekipi doslej še nista pokazali veliko.

sobota, 2.00: GB @ IND (ESPN America)
sobota, 2.00: STL @ KC

V noči na nedeljo bo kar 10 tekem. Kot vsako leto bo tudi tokrat na sporedu tekma med Giantsi in Jetsi. Zanimivo bo tudi na Floridi, kjer se bodo spopadli Bucsi in Dolphinsi. Oboji so do zdaj bili na trentke zelo dobri pa tudi slabih delov ni manjkalo. Patsi se bodo srečali z Lionsi. Predvsem za slednje bo to zelo dober test. Tudi tekma med Cowboysi in Vikingsi bo odgovorila na nekaj vprašanj.

sobota, 20.00: NYJ @ NYG (prestavljeno na torek ob 1.00)
nedelja, 1.00: JAC @ BUF
nedelja, 1.30: ATL @ PIT
nedelja, 1.30: MIA @ TB
nedelja, 2.00: NE @ DET (ESPN America)
nedelja, 2.00: DAL @ MIN
nedelja, 2.00: HOU @ SF
nedelja, 2.00: CHI @ TEN
nedelja, 3.00: SEA @ DEN
nedelja, 4.00: SD @ ARI

V noči na ponedeljek bo odigrana zadnja tekma tedna. V tekmi med Saintsi in Raidersi ne pričakujemo nič posebno presenetljivega.

ponedeljek, 2.00: NO @ OAK (ESPN America)


0 x komentirano:

Objavite komentar