nedelja, 28. avgust 2011

Napoved: AFC East

Napovedi sezone začenjam z AFC East. Razlog predvsem ta, da tu zame velikih dilem več ni in težko verjamem, da se lahko v naslednjih dneh zgodi kaj tako velikega, da bi si premislil. V preteklih letis so imeli največ uspeha Patriotsi, ki so divizijo dobili 7-krat v zadnjih devetih sezonah, po en naslov imajo še Jetsi in Dolphinsi.


Pred napovedjo končne lestvice še pogled v spored. Ekipe te divizije bodo igrale proti ekipam divizij AFC West in NFC East. Teh osem tekem torej ne bo najtežjih, pa tudi najlažjih ne. Kot vemo, ekipe iste divizije igrajo vsako leto dve tekmi, ki sta vsaki ekipi različni. Ta del spored vzhodni diviziji konference AFC prinaša tole:

Patriots: @ PIT, vs. IND
Jets: vs. JAC, @ BAL
Dolphins: vs. HOU, @ CLE
Bills: @ CIN, vs. TEN

Patriotsi bodo imeli v tem delu gotovo najtežje delo, Billsi najlažje.

NAPOVED

1. New England Patriotsi so lani predvsem v drugi polovici sezone prikazali odlične igre. Tudi v prvih dveh tekmah predsezone smo videli nekaj tega. Pričakujem, da bodo v podobnem ritmu nadaljevali tudi letos. Tako odlično vendarle ne bo šlo, zato jim namenjam nekaj zmag manj, a še vedno bo to osvojitev divizijskega naslov. NE (11-5).

2. Miami Dolphinsi so s prihodom Busha dodali nekaj zelo potrebne eksplozivnosti v svoj napad. Po letu premora pričakujem vrnitev Marshalla v staro formo iz Denverja. Obramba je že lani nekajkrat dokazala, da lahko igra dobro, letos bo več pokazal tudi napad. Veliko vprašanje seveda ostaja, če lahko Bush ostane zdrav. MIA (9-7).

3. New York Jetsi imajo za sabo dve odlični sezoni, vendar so letos znova premašali ekipo in to se bo enkrat začelo poznati. Poleg Holmesa sta druga dva lovilca novinca v ekipi in že v letih. Greene bo moral igrati precej bolje kot doslej, kar bo zelo težko. Jetsi tokrat ne bodo imeli toliko sreče kot v prejšnjih sezonah. NYJ (8-8).

4. Buffalo Billsi ostajajo na dnu. Napad je lani pokazal nekaj izboljšanja, vendar je linija še vedno preslaba. Obramba je lani naredila korak nazaj in proti boljšim ekipam bo to moštvo zelo težko konkurenčno. BUF (5-11).

ANKETA

Kdo bo prvak divizije?


0 x komentirano:

Objavite komentar