nedelja, 7. avgust 2011

Tekme leta, week 10

Deseti teden prinaša prvo tekmo v četrtek po več kot dveh mesecih. Poleg tega bo na sporedu nekaj zelo zanimivih tekem. Predstavljam štiri. Glasujete lahko tudi za druge in to tako, da izberete vse, ki se vam zdijo zanimive. Torej, več izborov, ne samo en.

Saints @ Falcons
Zadnja dva prvaka divizije se bosta srečala v Atlanti. Lani sta oba ostala brez zmage v končnici, letos so načrti drugačni. Pričakujemo več točk kot v dvobojih lani.

Patriots @ Jets
Drugo srečanje teh dveh ekip letos. Od prihoda Ryana k Jetsom Patriotsi v New Yorku še niso zmagali. Letos bodo poskusili tretjič, vendar bo trener zelenih gotovo cel teden pred tekmo zatrjeval, da bo tudi letos zmaga ostala doma.

Lions @ Bears
Lionsi naj bi bili letos še boljši kot lani, Bearsi bodo težko ponovili lanski uspeh. V obeh tekmah lani je bilo tesno, sodniki so bili deležni velikih kritik (enkrat upravičeno, enkrat ne). Iz vseh teh razlogov lahko pričakujemo dobro tekmo.

Cardinals @ Eagles
Še nekaj tednov nazaj je bila to le ena tekma v sporedu obeh ekip, vendar ima sedaj precej večji pomen. Kevin Kolb se bo prvič vrnil v Philadelphio in poskusil proti svoji nekdanji ekipi dokazati, da je dovolj dober za starterja v tej ligi.

Glasujte tudi za: week 5, week 6, week 7, week 8, week 9.


0 x komentirano:

Objavite komentar