sobota, 27. avgust 2011

Tretji vtisi, drugič

Še štiri ekipe so odigrale svojo tretjo in najbolj pomembno tekmo predsezone. Velikih presenečenj ni bilo, a vseeno nekaj besed o obeh tekmah. O prvih treh tekmah si lahko preberete tukaj: klik. Medtem so ponovno prestavili tekmo med Giantsi in Jetsi. Tokrat na ponedeljek oz. na noč v torek (ob 1.00) po našem času.

Na pogled so Packersi zgledali odlično. Ogromno podaj, skoraj vse zaključene. Rodgers (19/23, 204 y, TD) je v januarski formi. Edini problem je, da se to ni pokazalo na rezultatu. Prva ekipa je igrala polovico tekme in kljub zelo visoki jardaži dosegla le 10 točk. Na drugi strani Coltsi sprva niso naredili nič, proti koncu polčasa pa so najprej izkoristili veliko napako obrambe Green Bayja (posnetek spodaj), kasneje pa po zelo zanesljivem napadu v zadnjih dveh minutah povedli 14-10.

Chiefsi so znova igrali precej slabo. Prvi napad ni naredil skoraj nič, do edinih treh točk so prišli, ko je Bradford vrgel žogo v roke nasprotnikom. Kansas City je tisti napad začel na sedmih yardih nasprotnikov, vendar tudi to ni bilo dovolj, da bi prišli v končno cono. Ramsi so za razliko od prejšnje tekme tokrat brez težav premikali žogo in v prvem delu dosegli dva TD-ja.


1 x komentirano:

kak naivno sta #37 in # 42 izpadla iz igre

Objavite komentar