nedelja, 21. avgust 2011

Drugi vtisi, tretjič

Za nami je že večina tekem drugega tedna predsezone. Tokrat pregled tretjega večera. O prejšnih tekmah si preberite tukaj: klik (prvi dan) in klik (drugi dan).

Z vrnitvijo Fosterja in Johnsona je napad Texansov izgledal popolnoma drugače, skoraj neustavljivo. Obramba se je na trenutke izkazala, kaj več ne. Tudi Saintsi so znova prikazali zelo soliden napad z nekaj napakami. V obrambi bodo imeli še precej dela.

49ersi tokrat niso bili deležni takega pritiska na QB-ja kot prejšnji teden, a s predstavo kljub temu ne morejo biti zadovoljni. Prvi napad je trajal kar 9 minut in pol, na koncu pa niso uspeli izvesti FG-ja. Raidersi še vedno ne kažejo razlogov za navdušenje. Le tri točke na tekmi, zelo malo dobrih trenutkov.

Ramsi so začeli odlično, ko je Bradford podal za 83 yardov dolg TD. Kasneje niso dosegli skoraj nič več. Starterji so ostali v igri do konca polčasa in dosežka v yardih niso uspeli podvojiti. Ob odsotnosti Johnsona je pri Titansih navdušil Jamie Harper. 11 tekov, 83 yardov, TD. Edini TD je Tennessee dosegel po prestreženi žogi, ko so začeli z napadom na 19 yardov nasprotnika, tako da s tem vsekakor ne morejo biti zadovoljni. Kot ostali QB novinci je bil tudi Locker tokrat slabši.

Sedaj ni več dvoma, kdo je prvi QB pri Broncosih. Orton je začel in odigral zelo dobro. 10/13, 135 y, TD. Od treh nezaključenih podaj sta sta bili dve žogi izpuščeni po velikih napakah lovilcev. Tudi v obrambi je bil Denver soliden, le prekrškov je bilo preveč. Billsi so znova pokazali zelo malo v napadu, napadalna linija ima ogromno težav. Tretji QB je bil lovilec Brad Smith, ki je zaključil vse štiri podaje.

Pred Seahawksi je še veliko dela. Jackson ni bil zanesljiv, napadalna linija ni dovolj dobra, tudi tek se ni izkazal v pomembnih trenutkih. Vikingsi so pokazali malce več, McNabb je soldino opravil svoje delo. Verjetno sledi dober začetek sezone za Minnesoto.


0 x komentirano:

Objavite komentar