nedelja, 14. avgust 2011

Prvi vtisi, drugič

Včeraj sem obdelal prvih 10 tekem, tokrat o stvareh, ki so izstopale v tekmah danes ponoči. Videli smo pet tekem, prvič so se predstavili aktualni prvaki.

Packersi so imeli v prvem napdu nekaj težav, v drugem je Rodgers odlično vodil svojo ekipo in spomnil na igro iz lanske končnice. McCoy je bil odličen pri Brownsih, 9/10, 135 yardov, TD. Sedaj je verjetno že vsem jasno, da v Clevelandu imajo QB-ja.

Newton se je prvič predstavil v dresu Panthersov. Začel je dobro, kasneje pa imel precej več težav. Morda bi morali za začetek z njim igrati veliko bolj preprosto. Giantsi so bili zelo dobri v obrambi, napad je imel ogromno težav.

Vikingsi so začeli z McNabbom, ki je hitro spomnil na napake, ki jih je delal že pred leti. Ponder je imel veliko težav proti tretji ekipi Titansov. Sedaj je jasno, zakaj je prišel v igro šele kot tretji QB. Hasselbeck je bil zanesljiv, bolj zanimiv je bil nastop Lockerja, ki je navdušil. Poleg Malletta je bil najboljši rookie QB ta teden.

Coltsi so igrali brez Manninga in še enkrat se je potrdilo, da so brez njega le povprečna ekipa ali pa še to ne. Ramsi so letos dodali nekaj igralcev, ki so že prvič prispevali veliko k učinkovitemu napadu, kar 23 točk v prvem polčasu.

Bearsi imajo še vedno ogromno težav z napadalno linijo, ta je dopustila kar 9 sackov. Pri Billsih se je Brad Smith hitro vključil v sistem in iz wildcat formacije bil zelo uspešen.


0 x komentirano:

Objavite komentar