ponedeljek, 22. avgust 2011

Drugi vtisi, četrtič

Drugi teden predsezone je prinesl tudi prvo tekmo v nedeljo. Do konca leta bomo redno spremljali NFL zadnji dan tedna, tokrat smo videli dve tekmi. Preglede prejšnji dni lahko preberete tukaj: klik (prvi dan), klik (drugi dan) in klik (tretji dan).

Bengalsi so tudi tokrat začeli izjemno slabo. Dalton je izevedel nekaj slabih podaj in znova izgubil nekaj žog. Kasneje je bila igra boljša in uspelo jim sestaviti en napad s točkami. Tudi obramba je naredila nekaj napak, a usodnih problemov na tej strani žoge ni. Jetsi so imeli znova nekaj težav s konstantnostjo. Dosegli so TD hitro po začetku tekme potem pa dolgo nič. Prva obramba je podobno kot prejšnji teden zelo dobro opravila svoje delo.

Chargersi so tudi ta teden nakazali, da letos ne bo meseca ali dveh ogrevanja. Rivers je igral tri napade, San Diego je v tem času dosegel 10 točk. Tudi obramba je solidno opravila svoje delo. Cowboysi so začeli z dvema kratkima napadoma, potem pa bili precej boljši v napadu za 80 yardov in TD. Obramba je predvsem v secondaryju še malce šibka.


0 x komentirano:

Objavite komentar