sreda, 24. avgust 2011

Kdo v končnico (AFC)?

Prejšnjič sem omenil, da zadnjih 13 sezon vsaj petim ekipam ne uspe ponoviti uvrstitve v končnico. Torej velja tudi obratno. Vsaj pet ekip se uvrsti v končnico med tistimi, ki lani tam niso bile. Danes pregled konference AFC. Ker sem napovedal, da bosta od petih, ki ne bodo ponovile uvrstitve v končnico, dve iz AFC, iščem danes dve iz te konference, ki bosta v končnici.

Najbolj očiten kandidat je San Diego. Chargersi vedno začnejo slabo, nadaljujejo bolje in potem nikoli ne pridejo do konca v končnici. Lani do končnice sploh niso prišli, saj je Kansas City hitro pobegnil. Letos bo San Diego moral ubrati drugačen pristop. Odlično bodo morali igrati že od začetka, tega so vsekakor sposobni, in zmaga v zahodni diviziji bi morali biti spet njihova.

Za drugo ekipo je kar nekaj kandidatov. Miami po magični sezoni 2008 ne najde več poti na vrh. Obramba ni slaba, napad je premalo eksploziven. Bush bi lahko prinesel ogromno na tem področju. Cleveland z McCoyjem kaže dobre obete za prihodnost. Zdi se, da je ta ekipa končno na dobri poti. Houston tudi letos napoveduje prvi preboj v končnico, vendar so vprašanja v obrambi še vedno velika. Jacksonville je bil lani blizu in morda jim uspe še ena dobra sezona. Zanimiv je tudi Denver. Fox je znan po tem, da od igralcev, ki ne sodijo v vrh po talentu, lahko izstisne nekaj več. Orton je za njegov sistem še predober QB. Napredek bo gotovo, za končnico je verjetno še prezgodaj.

Moja napoved danes. V končnico gresta San Diego in Cleveland.

Kdo bo po vaše uvrstil v končnico? Glasujte v spodnji anketi. Možnih več odgovorov.


0 x komentirano:

Objavite komentar