nedelja, 28. avgust 2011

Tretji vtisi, tretjič

Večina ekip je odigrala svojo tretjo tekmo predsezone. Ponoči je bilo na sporedu kar 9 dvobojev, zopet je čas za nekaj komentarjev. O prejšnjih tekmah si preberite tukaj: klik (prvi dan) in klik (drugi dan).

Jaguarsi so začeli zelo slabo. Napad je bil z Garrardom zelo neučinkovit. Tudi obramba ni delovala dobro. Billsi so se brez večjih težav sprehajali po igrišču, Fitzpatrick je končal pri 11/12, 165 y, 2 TD.

Steelersi so začeli odlično, napad je podobno kot prejšnji teden deloval zelo dobro, tudi obramba sprva ni dopustila nič nasprotnikom. Falconsi kljub nekaj okrepitvam še vedno ne morejo konstantno dosegati točk, Ryan je v prvem polčasu žogo vrgel kar 42-krat.

Dolphinsi so znova pokazali, da lahko igrajo. Henne je končal pri 10/13, 175 y, TD, tudi Marshall se je izkazal. Skupaj je zbral 90 yardov in en TD (posnetek spodaj). Buccaneersi so imeli na začetku precej težav, kasneje so se vendarle zbrali in malce pred koncem polčasa dosegli prvi TD.

Lionsi so odigrali odlično. Napad je deloval izjemno, Stafford je dosegel 12/14, 200 y, 2 TD. Obramba je izvajala odličen pritisk na nasprotnega QB-ja in prednost se je večala iz minute v minuto. Patriotsi so tokrat bili brez odgovorov, šele proti koncu polčasa so dosegli svoj edini TD, ko je Brady našel luknjo v secodaryju Detroita.

Cowboysi so še vedno nekje vmes. Ni odlično, ni slabo. Napad je v prvem polčasu dosegel 10 točk. Vtis je izboljšal blokiran strel Minnesote, ki je bil vrnjen za TD. McNabb je imel pri Vikingsih eno odlično podajo (49 y za TD), ostalo je bilo solidno. Aktiven je bil tudi Peterson, ki bo znova zelo pomemben del te ekipe.

49ersi še vedno ostajajo na dnu. Nekaj sekund po začetku tekme je obramba prestregla žogo in jo vrnila za TD. To so bile edine točke San Francisca, ki je dosegel le šest novih prvih poskusov in le 105 yardov v napadu. Texansi so znova nadaljevali  z zelo dobro predstavo. Malce zaskrbljajoče je dejtvo, da je Foster zaradi poškodbe predčasno zapustil igrišče.

Bearsi znova niso pokazali kaj impresivnega, a bili po svoji stari navadi bili precej boljši v obrambi. Titansi so do prvih točk prišli šele v zadnji minuti prvega polčasa. Brez Johnsona tokrat tek ni bila tako dober kot prejšnji teden.

Broncosi so bili boljši tudi v tretji teki predsezone. Orton je bil znova zelo zanesljiv, statistiko kvari le ena prestrežena podaja. Seahawksi so v vse večjih težavah, QB Jackson je igral do četrte četrtine, a ni pokazal veliko. V predsezoni ima povprečje na met le 3,77 yardov.

Pri Cardinalsih Kolb še ni podal končnega odgovora. Videli smo nekaj zelo dobrih potez, a tudi slabih trenutkov je bilo nekaj. V obrambi se je tokrat izkazal novinec Peterson, ki je prestregel žogo in jo vrnil za TD. Pri Chargersih nismo videli nič posebnega. Rivers znova večinoma zelo natančen, dosegel je tudi 2 TD-ja.


0 x komentirano:

Objavite komentar